Ta en kaffe her på en av de mange fortauskafeene. Hyggelig område. Stort marked med god mat for en piknik ved Seinen.
Ta metro til Les Halles, spaser forbi Centre Pompidou og så er du inne i de trange, koselige gatene som utgjør et av de koseligste områdene i Paris. Her er små restauranter, hyggelige butikker og vakre fasader. Områder er et fristed, har en avslappende atmosfære og er et yndet samlingssted for skeive, fargerike og glade mennesker.
Litt mer Gruneløkka.. Likte området godt. Bra shopping langs rue Rivoli. Bra restauranter. Ikke dyrt område.
Her er terskelen lav for å trives om du liker trange gater med små kaféer og butikker av alle slag. Bydelen har mye sjarme og om du er at typen som liker det genuine og å ferdes utenfor kartkanten. Reiser du til Le Marais!!
Førte forsøk i Marais beveget vi oss i litt feil område da vi ikke visste helt hvor vi skulle gå. Vi ga det en ny sjanse da vi gikk inn ved St. Paul-kirka, og ble veldig glade i området. Vil absolutt tilbake ved neste Parisbesøk. Masse koselig spisesteder. Anbefaler også varehuset Merci med masse nydelige klær og interiør.
Sjarmerende bydel med mange fine små butikker, bistro og kafeer. Trange gater med fin ambiens. Et flott sted å spasere.