Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tipp topp!”
Anmeldelse av Miss Ko

Miss Ko
Vurdert som nr. 1 635 av 19 835 Restauranter i Paris
Fortreffelighetsbevis
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: 8th Arr. - Élysée
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Veldig god sushi og drinker. Lokalene er dekket med kunst og er veldig kule. Vi måtte sitte ute (oppvarmet område) da vi ikke hadde booket bord. Det fungerte veldig fint, og var litt glad for det når vi gikk, veldig høy musikk inne.

Dato for besøk: november 2018
Takk, metkon
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
DelphineA301, Directrice d'exploitation på Miss Ko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2018
Google-oversetting

Dear Metkon,

we really appreciate you taking the time to share your experience with us.
We are thrilled to learn that you enjoyed your moment with us and we sincerely hope that you will visit us again soon.
Best regards,

Delphine AUGER.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (2 110)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 110 anmeldelser

Anmeldt 7. oktober 2018

Kul restaurant med topp musikk fra DJ. Maten var svært god og vi fikk topp service, både i baren og av servitøren. Vi hadde en topp kveld ute. Anbefales på det varmeste

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trude Strøm S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en familie på 4 stykker som droppet innom etter å ha lest om plassen på TripAdvisor. Vi ble ikke skuffet. Jr bestilte ulike typer vårruller og var helt henrykt. Vår datter prøvde meso suppe og en japansk pizzavariant. Hun var også meget fornøyd. Fruen og jeg valgte ulike sushivarianter, hvilket smakte helt utmerket. Vår servitør var veldig hyggelig, og vi kan absolutt anbefale stedet.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Rudichris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Delphine A, Directrice d'exploitation på Miss Ko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018
Google-oversetting

Dear Rudichris,

Thank you so much for taking time to share your experience with us.
We are very proud and happy to read such kind feedback and we hope sincerely to welcome you again very soon.

Kindly,

Delphine AUGER.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2017

Hadde en nydelig slags sashimi til forett av laks, på en type tynn kjeks med olje og sesamfrø som smelta, til hovedrett hadde jeg indrefilet av okse som også smelta på tunga....sammen med en potetpure. Nydelig !! Hadde en kjempegod fruktdrink med lichifrukt oppi og en liten champis snaps tilhørende... Herlig !! Så hadde vi verdens herligste servitør Cherry !! Kommer gjerne igjen !!! :-)

Dato for besøk: mai 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 1kristinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MARIE P, Responsable relations publiques på Miss Ko, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2017
Google-oversetting

Dear Kristin R,

Thank you very much for your nice feedback.
We hope to welcome you again soon.
Best regards,
Miss Ko

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2014

Kult sted å spise, men mye mennesker resulterer i litt treg service. Sushi var god, men ikke den beste jeg har smak. Dresscode for gutta, ikke kom i shorts! Ellers var det mye rar bekledning, litt "se og bli sett" sted i 8. Arrondissement. Bra musikk utover kvelden. Bord må reserveres!

Dato for besøk: mai 2014
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Elisabeth K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Miss Ko, så også på

Paris, Île-de-France
Paris, Île-de-France
 
Paris, Île-de-France
 

Har du vært i Miss Ko? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.