Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig skuffet”
Anmeldelse av Bofinger

Bofinger
Bestill bord
Vurdert som nr. 4 601 av 19 844 Restauranter i Paris
Prisklasse: USD 49 - USD 60
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Lunsj, Frokost, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Bastille
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

En vennegjeng var i Paris og hadde bestilt bord her i god tid. Trodde dette skulle være veldig bra. Så feil kan man ta
Bestilte 3 retter menyer.
Forrett: Suppen minnet mer om babygrøt enn suppe. Noen bestilte kjøtt pai. Den var forferdelig.
Hovedrett 1. Kylling og potet mos. Kjedelig og smakløst.
Hovedrett 2: Sjø krepsen var for mye kokt. Amerikansk hummer var ok. Rundstykkene de serverte til maten var seige.
Dessert: Krem Brule var helt grei.
Betjening: Tok lang tid før vi fikk bestilt mat og drikke.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 151runeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (4 067)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 4 067 anmeldelser

Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Flott lunsj på ekte fransk maner. Upåklagelig service. Kanskje det nærmeste vi kom ordentlig fransk etikette på oppholdet vårt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 911kristinm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Vi var en gruppe på 10 personer som spiste middag her. Alle var veldig fornøyd med sine retter. Hyggelig betjening og god mat. Verdt et besøk.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, synnesaetre
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2017 via mobile enheter

Forventningene var høye etter en rekke anbefalinger av dette stedet. Maten, service og atmosfære var helt grei, men ikke mer enn vi forventet. Savnet kanskje det lille ekstra.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, torf577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Brasseries F, Responsable relations clients på Bofinger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2017
Google-oversetting

Dear torf577, sorry to read that your visit wasn’t as you expected. We will be glad to welcome you a next time and to provide you an experience reflecting our daily commitments. Best regards. Bofinger’s team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017

Et av de mest klassiske og velkjente brasseriene i Paris. God mat og hyggelig service, men det er mange turister der så dessverre ikke så "autentisk" fransk lenger...

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Vibeke V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Brasseries F, Responsable relations clients på Bofinger, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest, thank you for taking the time to share your review after your recent visit in our Brasserie Bofinger. Your feedback is important for improving and maintaining our service, and food quality. We are glad if you have appreciated your meal overall. We welcome regulars customers but tourist too because our brasserie is famous at Paris, we understand your feeling and regret your deception about this. We hope to have the opportunity to serve you the next time you return to Paris. Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bofinger, så også på

 

Har du vært i Bofinger? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.