Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyrt, lite men godt”
Anmeldelse av Buddha-Bar

Buddha-Bar
Bestill bord
2
fre. 27.1.
20:00
Vurdert som nr. 5 326 av 19 835 Restauranter i Paris
Prisklasse: USD 87 - USD 93
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Faubourg Saint-Honoré
Anmeldt 29. januar 2019 via mobile enheter

Er ingen stor fan av kjeder, men skulle prøve da det så ut som en spennende meny. God mat, men veldig små porsjoner og litt for dyrt ut i fra konseptet.

Dato for besøk: april 2018
Takk, morteno70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 959)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 2 959 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2018 via mobile enheter

Fin plass, hyggelig atmosfære men veldig dårlig service. Opplever stadig at få vil yte service til turister når det er engelsk som skal snakkes.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Petter Q
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Xavier R, Directeur général på Buddha-Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2018
Google-oversetting

Dear Petter,

First of all I would like to thank you for taking the time to share your comments on Tripadvisor regarding your recent visit at Buddha-Bar.
I would like to assure you that we constantly strive to achieve only the highest level of quality, service and hospitality and I truly regret that we fell short of our goals.
I would like to extend my most sincere apologies.
Please be assured that I have followed up on your comments with our service staff.
We hope you will allow us the chance to offer you an improved experience soon.

Best regards,

Xavier Reynaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2016 via mobile enheter

Hærlig utested hvor dem har lagt mye i utforming og utsmykning av lokale. Bra musikk og hyggelig servering.

Takk, olejacobt2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Xavier R, Directeur général på Buddha-Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Jacob,

I would like to thank you for sharing your experience at the Buddha Bar Paris.
Our team is delighted to know that you had a good time and hope to have the pleasure of welcoming you once again.

Warm regards,
Xavier Reynaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2016

Dårlig service, ok mat. Veldig kule lokaler og hyggelig atmosfære, men dårlig service og oppfølgning trekker mye ned. Fikk ikke ett hade på vei ut, og servitørene var nesten aldri innom oss.

Dato for besøk: april 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 486kajac
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Xavier R, Directeur général på Buddha-Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for sharing your comments on your recent visit to Buddha Bar Paris.

I have taken note of your comments regarding the service, as this is not the kind of feedback we usually receive, and I am sorry to hear that it did not meet your expectations.

Guest satisfaction is our number one priority, and we hope to have the opportunity to offer you an improved experience.

Regards,

Xavier Reynaud

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mars 2016 via mobile enheter

Fint sted å ta en drink i nærheten av Champs-Élysées, vi var i lounge-baren som heter Le Qu4tre. Fint å sitte i baren eller loungen. Spennende drinker og et bra utvalg småretter.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, Matskvil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Buddha-Bar, så også på

Paris, Île-de-France
 
Paris, Île-de-France
Paris, Île-de-France
 

Har du vært i Buddha-Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.