Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Carcassonne middelalderby på
fra USD 163,25
Mer informasjon
fra USD 376,51
Mer informasjon
fra USD 506,20
Mer informasjon
fra USD 313,77
Mer informasjon
Anmeldelser (9 858)
Filtrer anmeldelser
9 858 resultater
Vurdering fra reisende
6 738
2 295
609
143
73
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 738
2 295
609
143
73
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 9 858 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Et besøk i Carcassonne er en opplevelse. Virkelig fint å rusle i gatene, besøke en av kafeene eller kikke i butikkene. Bør besøkes.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, torbj_rnj507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2019

En fantastisk middelalderby som må oppleves. Vi ble mektig imponert. Mange gode vannhull og her kunne de fleste finne noe for en hver smak

Dato for opplevelse: oktober 2019
Takk, ivartina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi voksne gir besøket 5/5, men tenåringen ville helst tilbrakt tiden på hotellet med wifi og aircondition. Altså forbered reisefølget på hva dere skal se på.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, JosteinL3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2016 via mobile enheter

Har hatt to flotte dager i Carcassone. Deilig vær, hyggelige mennesker og god vin!!! Gamlebyen kan fort bli litt mye, men da lar det seg fint å trekke tilbake til parkanlegg nedenfor bymuren og den litt moderne byen. Fin plass for alle anledninger, både for store og små.

Dato for opplevelse: juni 2016
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2016

Større og mektigere enn jeg hadde forventet meg. Flott uten store køer av folk, men denne festningen vil uansett gjøre stort inntrykk.

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Arnebern
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser