Så trist! Vi var på ferie med familien der vi skulle nyte en bedre lunsj. Vi har hatt leilighet i Collioure i mange år, og før pandemien hadde denne restauranten veldig god mat, så naturlig nok gledet vi oss til dette gjensynet. Så skuffet! Vi satt oss ned ved et ledig bord, og det tok ca 20 minutter før bordet ble ryddet og vasket. Vi bestilte 2 salater og en pokebowl. Når vi fikk salatene så det ut som de hadde åpnet opp en pose salat fra matbutikken uten å skjære opp, 4 ansjos, et halvt egg og ikke minst, enbhel mozzarella i salaten. Pokebowl var helt grusom, da tunfisken var skåret i 1 cm brede skiver, og så mer ut som fiskeagn. Denne ble sendt ut, og kokken kom ut for å høre hvorfor denne ble sendt ut og tok ingen selvkritikk, men mente dette var på merket🙈😂 han satte seg demonstrativt i andre restauranten stirrende på selskapet, der han demonstrativt avsluttet pokebowlen som var sendt inn😂🙈 når vi skulle betale regningen mattevideoer betale for retten som ble sendt ut og spørsmål om vi noen gang hadde spist salat før… ikke gå dit! Frekke folk, som leverer dårlig håndtverk!