Flott sted. Hadde en meget god lunsj med vin - fish and chips. Meget flink og effektiv personale hjalp oss.
2–6 av 435 anmeldelser
Svært vellykket besøk, flott service. forrettene og dessertene var spesielt gode og kreative.
Vinen som ble anbefalt, passet flott til maten.
Veldig hyggelig liten restaurant, men utrolig koselig personale, god mat og fantastisk dessert! Desserten var verdt turen i seg selv.
Vi spiste lunsj på dette sted. Det må være Antibes hemmelige perle. Mat var som på en gourmet restaurant men til vanlige priser og gode porsjoner. V kommer absolutt tilbake hit.
Very good food, excellent service. Good price
Denne restauranten må man ikke gå forbi kanskje en av se beste i Antibes. Personlig service, strålende kjøkken og flott dandert mat med gode smakssammensetninger. Absolutt verd besøket. Husk bare å bestille bord.