“Annerledes konsept i Antibes. Verd å få med seg!”
Anmeldelse av Mordus

Mordus
Vurdert som nr. 32 av 599 Restauranter i Antibes
Anmeldt 9. juli 2022 via mobile enheter

Bra og noe annerledes konsept. Får utdelt flere forretter samtidig i starten. Det var en hovedrett man kunne forsyne seg så mange ganger man ville av og en dessertbuffet. Rettene skiftes ut hver uke. Veldig god mat og flott personell. Kan absolutt anbefales!

Takk, Synne S

Anmeldt 25. juli 2019 via mobile enheter

Artig konsept på restauranten. Utrulig god atmosfære. Det føltes veldig hjemmekoselig. Maten var veldig god. Den franske sjokoladekaken som var til dessert er den beste jeg har smakt. Det var også veldig god service

Dato for besøk: juli 2019
Takk, bandersen1
Anmeldt 1. november 2017 via mobile enheter

God mat, god atmosfære og god service.
Et utrolig festlig konsept. Eneste som går sulten herfra er kresen. 7 forretter å velge mellom de jeg spiste var gode, gresskarsuppen ettetpå var nydelig.
Hovedretten var god(nå var jeg mett). Så var det 7 desserter skulle ønske jeg kunne smakt på alle men jeg klarte bare 2 da var jeg skikkelig mett. Gode råvarer, enkle men gode retter. Anbefales. Vært der 2 ganger nå og det blir garantert flere.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Marianne B
Anmeldt 30. juni 2017 via mobile enheter

Dette var en stor skuffelse, skygg unna, elendig mat i forhold til prisen, 7 retter Retter til forrett som bestod av bla raspende gulerøtter, sylte agurker, sild osv.
Hovedretten var en smakløs kylling rett, på toppen av det hele måtte gjestene rydde vegg fra bordet, snakker vi delingsøkonomi er de på villspor!

Dato for besøk: juni 2017
Takk, Nils Erik N
Anmeldt 14. september 2016 via mobile enheter

Et annerledes konsept, deilig mat med en god atmosfære. Ingen engelsk meny, men engelsktalende vertskap/betjening.

Dato for besøk: september 2016
Takk, Gekka45

Reisende som så på Mordus, så også på

Antibes, Franske Riviera - Cote d'Azur

Har du vært i Mordus? Del dine erfaringer!