Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 125
Vis tilbud
Expedia.com
USD 118
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
Hotels.com
USD 118
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 26.09.21
PricelineUSD 125
eDreamsUSD 125
HurbUSD 126
Se alle 17 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 044)
Filtrer anmeldelser
1 044 resultater
Vurdering fra reisende
851
158
23
5
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
851
158
23
5
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 044 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Vi overnattet en natt på dette fantastisk koselige hotellet. Vi ble møtt av et flott og frodig inngangsparti! Så sjarmerende! Vi hadde et vanlig dobbeltrom med balkong. Koselig rom med flislagt bad og sjarmerende stil på rommet i tillegg til en liten fin balkong. Andre i familien bodde helt på toppen hvor de hadde et digert bad, en liten «stue» i tillegg til soverommet, og viktigst: en fantastisk diger takterrasse med flere sittegrupper og utedusj. For et sted! Takterrassen er rett og slett en vakker oase!
Vi spiste også frokosten oppe på takterrassen! Fantastisk! God frokost! Anbefaler hotellet på det varmeste og kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kselboskar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JerryJuliedub, Propriétaire på Hotel de Provence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018

Kjære frue,
Vi takker for at du valgte vårt lille, sjarmerende familiehotell for ditt opphold i Cannes,
du hadde bodd i et dobbeltrom med balkong nyter en vakker utsikt over hagen til hotellet,
vennene dine hadde bodd i vårt penthouse, bare ett rom for hele toppetasjen, det er en skjult perle, skjult fordi vi ikke vil annonsere denne pakken, vi er heldige å ha mange lojale kunder som ikke ønsker dette rommet på taket, faktisk det har en liten salong, et omkledningsrom, et vakkert bad med badekar og dusj, men fremfor alt det har en stor terrasse og blomster er godt å spise frokost, det tilbyr et glimt av havet og en vakker utsikt over det gamle kvarteret Cannes le Suquet,
i slutten av året vil vi renovere det ved å legge til automatiske skodder, slik at våre lojale kunder er forbløffet over denne nye renoveringen,
Vi håper å få sjansen til å se deg igjen og igjen
en stor takk og ser deg snart

Jerry Julie Jean-Philippe og Slavica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2018

Frokost inkludert og den kunne du spise til alle døgnets tider. Nydelige rom med balkong. Utrolig hyggelig betjening som hjalp til med alt mulig fra bestilling av taxi til forslag på alt mulig. Litt gratis godt å drikke i et glass mens du ventet og sånn... Veldig sentralt beliggende med Croisetten foran og Rue Antibes, handlegaten, bak. Helt Cannes altså! Anbefales på det varmeste!

Romtips: Velg rom med balkong ut mot gaten i retning sjøen.
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Service
Takk, ebuntz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JerryJuliedub, Propriétaire på Hotel de Provence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018

Kjære frue,

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive oss denne fine kommentaren,
Det er faktisk ingen tid å spise frokost, enten direkte på balkongen, i frokostrommet vårt eller i hagen!

Vi har flere og flere norske kunder!
Kan du forklare hvorfor alle våre norske kunder er så snille og alltid veldig fornøyd med oppholdet hos oss?

Vet at det er en stor glede å motta deg fordi du alltid er glad!

Ikke endre noe og kom tilbake når du vil, men ikke forsink fordi vi elsker deg så mye

en stor takk

Jerry Julie Jean-Philippe og Slavica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017

Meget sentral beliggenhet, så det er gangavstand til det meste i Cannes sentrum. Fantastisk mottagelse, av en utrolig vennlig og serviceinnstilt betjening.

Vi bodde i suiten i 7. etasje med egen "hage", og det var en fantastisk opplevelse av fred og ro midt i et yrende folkeliv i Cannes.

Vi spiste ingen måltider ved hotellet, men hotellet tilbyr 24/7 room service, og frokostbuffet i hotell Victoria (ved siden av).

Masse sjarm og gode opplevelser, flott hotell og hyggelige ansatte!

Romtips: Suite i 7. etasje anbefales for privatliv, utsikt, fred og ro..
Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 306kaif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JerryJuliedub, Propriétaire på Hotel de Provence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017

Kjære Madam,
Takk for at dere har skrevet denne prestisjetunge kommentar
du hadde bodd i vår beste resultatet, det ligger på taket av hotellet, er det et stort rom med en vakker hageterrasse
vi er veldig glad for at du likte alle godhet og vennlighet av våre ansatte, innredning, beliggenhet i sentrum av Cannes, men vet at det vi mest dyrebare på dette hotellet er våre kunder, vi er klar og veldig stolt, så ikke endre noe og kom og se oss ofte fordi det er alltid en stor glede for oss alle
en stor takk
Jerry Julie og Jean-Philippe Slavica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017

Har vært gjest i flere år både med nåværende og forrige eiere.Ligger veldig sentralt like bak Croiesetten og sjøen.De som liker shopping er Rue D'Antibes gaten ovenfor hotellet. I området like ved hotellet er det mange hyggelig restauranter, Vinhandler og liten matbutikk rett ved hotellet. Alle ansatte på hotellet og ekteparet som eier det gjør alle sitt beste for at vi skal trives. Sengene er komfortable og alltid rent på hele hotellet. Den lille hagen i front kan man spise frokost eller ta et glass vin når man ønsker. Frokost på balkongen på værelset er også behagelig. Anbefales på det sterkeste! Ser frem til neste opphold i sommer 2017.

Romtips: Rom med balkong til hagen
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Elisabeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JerryJuliedub, Propriétaire på Hotel de Provence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017

Kjære Elizabeth,
Først av alt vi takker deg for å skrive denne fantastiske kommentarer,
ja vi er lokalisert i sentrum av Cannes, mellom den prestisjetunge Croisette og sine vakre strender og også nær alle restauranter butikker og underholdning,
vi anser vårt hotell som en stor enebolig andwe tar gleden av å ønske deg velkommen som om du var en del av familien etween Provence
vi er klar over muligheten til å ha flere og mer lojale kunder til denne sjelen som bringer Provence
Vi ser allerede frem til å ønske deg igjen og om igjen
en stor takk
Jerry Slavica Julie og Jean-Philippe

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2017

Jeg har besøkt hotellet ti år på rad, og har alltid følt meg veldig velkommen. Så også etter at jeg og familien besøkte de Provence i mai i år. Savner allerede frokosten under palmene i forhagen. Perfekt beliggenhet, og ekstremt hyggelig og service-orientert personale.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Lars-Le-Ma
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
JerryJuliedub, Propriétaire på Hotel de Provence, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017

Kjære Madam,
Vi takker for at du tok deg tid til å skrive dette flott anmeldelse,
faktisk allerede 10 år som du har alle de samme alder noen ganger flere ganger i året
på Hotel de Provence! Hver ende av året vi pusser, slik at det alltid er upåklagelig!
men vår prioritet c er her at du føler at ditt hjem borte fra Cannes!
Vi håper å få sjansen til å se deg igjen og om igjen
en stor takk
Jerry Julie og Jean-Philippe Slavica

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser