Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig skuffet etter å ha les anmeldelsene”
Anmeldelse av La Cucina

La Cucina
Vurdert som nr. 7 av 1 984 Restauranter i Nice
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 15 - USD 35
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Først, jeg skal ikke skryte på meg å kunne Fransk, men jeg snakket Engelsk til en "totalt fraverende" kelner som også svarte på Engelsk. Problemet var at han tydeligvis ikke hadde skjønt et ord av hva jeg sa, og hva han selv svarte på. Var rated som nr 17 av 1657 restauranter i Nice, på Tripavisor, når jeg var der, men det er bare å glemme fotest mulig, ikke i nærheten av det en gang. Har vært på restauranter som er mellom 400 og 500 som er mye bedre enn dette surret her. Uoppmerksome kelnere, stress og mas, vinglass som ikke kom før etter ca 20 minutteter, men vannet kom fort, en hel liter, for en person etter bare 2-4 minutter. Spurte om fisken var "off the bone" noe han bekreftet, men det var den ikke, bekreftet at den ble servert med potetmos og salat, men da jeg ba om stemed grønnsaker, i stedet for salat var ikke det noe problen. Fikk til slutt noen overkokte grønnsaker som var ment for steking og ingen potetmos med. Det kunne jeg ikke få når jeg ville ha grønnsaker....., selv om han motvillig serverte de til slutt og da var fisken nesten helt kald. Den salaten jeg opprinnelig sa jeg ikke ville ha ble allikevel servert og for å være helt ærlig, den var nok det beste på hele måltidet. Så når regningen ble presentert klarte de heller ikke å få den rett, det var en fiskerett, en flaske vann, og et glass hvitvin, til en person, allikevel hadde de klart å få på et glass rødvin på et så enkelt bord...her er det nok mye rart på større selskap. Hvis dette er en så god restsurant, uten duker på bordene, kipe papirservietter helt fraværende kelnere som ikke en gang klarte å bringe salt og pepper på bordet før maten var fortært. Nei dette er mer som en middelmådig kafe, og forsåvidt priset deretter også, spesielt dyrt var det ikke, det skal di ha. Alt annet var alt annet en en god restaurant opplevelse, men står forsovidt godt til en grei cafe opplevelse. (Omtrent som å spise middag på Ikea) Takk for maten, anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AageP5
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VaV04, Propriétaire på La Cucina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. august 2020
Google-oversetting

Cher client,
Nos serveurs parlent au total 4 langues, l’anglais étant maîtrisé.
Pour ce qui est du repas, il y a peut etre eu une mauvaise compréhension, de la part du serveur ou de vous même. Cependant la dorade est arrivée, le chef l’a nettoyer et assaisonner devant vous. Pour ce qui est des legumes bio, ils ont étés préparés à la minutes avec des produits frais sautés à l’huile d’olive.
Notre restaurant n’est pas un restaurant gastronomique, nous travaillons avec des produit frais, les nappes blanches ne sont pas d’actualité chez nous et nous ne nous pretendons pas l’être. De même pour le tarif de nos repas qui sont loin d’être exagéré, le service et la qualité sont bien plus élevés que le prix!
Les clients de la tables à coté de vous nous ont rassuré a la fin du repas en disant que vous sembliez mal luné en arrivant. Et sans rien exagérer l’assiette etait quasiment vide au retour en cuisine!
Si vous avez l’habitude de déjeuner ou dinner a ikea vous devez connaitre le goût des surgelés et cette fois avoir des produits frais avec une belle dorade de 500g vous surprend!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (720)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 720 anmeldelser

Anmeldt 8. desember 2019 via mobile enheter

God mat med hyggelig personale. Anbefales... man føler at man er virkelig på ferie... Veldig god mat!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 125lus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VaV04, Propriétaire på La Cucina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2019
Google-oversetting

Merci beaucoup c’est super sympa on vous attend impatientement toujours merci beaucoup

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

En trivelig plass, god mat og god service. Fikk god oppmerksomhet fra kelner og kokk, nydelig mat med gode smaker og tilpasset drikke. Vært i Nice en uke nå og prøvd mange men denne plassen har overgått alle. Må bare prøves

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, knuttores
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VaV04, Propriétaire på La Cucina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2019
Google-oversetting

Hi thank you so much it’s lovely See you next time so

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2019 via mobile enheter

En liten restaurant med stort hjerte, fantastisk mat og supert vertskap. Vi hadde fire kvelder i Nice og 3 av de på restaurant La Cucina. Prøvde ut det meste på menyen og var like fornøyd med alle valgene. Et perfekt måltid er kombinasjon av god mat og god service. La Cucina leverer. Anbefales !

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, atlete1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VaV04, Propriétaire på La Cucina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2019
Google-oversetting

Merci beaucoup cher client’s. On vous adore A très vite

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat, utmerket service på en liten koselig restaurant. Maten var førsteklasses, anbefales på det sterkeste! Ikke gå glipp av denne perlen av en restaurant!

Dato for besøk: september 2019
Takk, anitalG3414RB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VaV04, Propriétaire på La Cucina, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2019
Google-oversetting

Je vous remercie De tout mon cœur vous êtes adorables

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Cucina, så også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i La Cucina? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din