Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En skjult indisk perle i Nice”
Anmeldelse av Indian Curry & Tandoori

Indian Curry & Tandoori
Vurdert som nr. 30 av 2 209 Restauranter i Nice
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 16
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Etter en dager på diverse franske restauranter med stort sett like menyer og mat på hvite dukker var vi klare for indisk mat. Det er få restauranter å velge mellom I Nice by, men valgte denne som lå i nabolaget til hotellet vårt. Stusset litt på stedet da det er sitteplasser på gaten. Indere som står i kø på en indisk restaurant er normalt et godt tegn. Veldig hyggelig og service innstilt betjening. Mye godt på menyen til rimelige priser. Familien på fire var veldig godt fornøyd med maten. Veldig gode smaker og en fin avveksling til maten vi har spist her ellers. Gikk helt fint å sitte på bord på fortauet utenfor restauranten. Dette er en perle om du liker indisk mat.

Dato for besøk: august 2022
Takk, GEM_reiser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (502)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 502 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Fant denne på TA. Og veldig glad for at vi gikk hit! Kjempegod indisk mat og god service. Ikke var det dyrt heller! Anbefales!!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, 314meretel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Vi har gått på en del restauranter i Nice, men vi ønsker oss stadig tilbake hit. Maten er helt nydelig, med mange retter som føles mer autentisk ut enn noe vi har spist i Norge.

Du sitter på fortauet, men ikke la deg skremme av det som ser ubekvemt ut, dette er noe av det beste du får i Nice!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, JonasStris
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

En liten resturant i fortauskanten, ligger ved en bilvei. Men veldig god indisk mat, og hyggelig service.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 364pial
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. mai 2018 via mobile enheter

Man sitter ute på fortauet og det er mye trafikk. Liten restaurant. Men maten var super. Skikkelig autentisk indisk mat. Dette er den beste indiske maten i Nice. Mye takeaway. Om du takler trafikken og alle som passerer til fots på fortauet så anbefaler jeg absolutt dette stedet.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Morten S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Indian Curry & Tandoori, så også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i Indian Curry & Tandoori? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.