Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Svært god service og betjening.”
Anmeldelse av Acchiardo

Acchiardo
Vurdert som nr. 60 av 1 985 Restauranter i Nice
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 15
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Old Town / Vieux Nice
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Svært god service og betjening. Maten kom fort og smakte godt - ordentlig fransk! Anbefaler langtidskokt lam.. møreste kjøttet vi noen gang har prøvd! Deilig atmosfære og fin beliggenhet i gamlebyen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Magjultravels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 722)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 724 anmeldelser

Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Flott sted, god mat, hyggelig betjening og veldig vellykket restaurant hver gang vi er i Nice alltid spise på acchiardo restaurant ❤️❤️❤️

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 231181ozy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

På vandring i gamlebyen i Nice stoppet vi på denne restauranten. Hyggelig betjening og god mat. Tydelig at dette var en populær plass da det stod folk i kø stort sett hele tiden. Spiste salat fra Nice, foccacia og snitzel som smakte fortreffelig, kunne nok blitt tilbudt en annen vin, men bordvinen var grei nok

Dato for besøk: september 2018
Takk, 005robertsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2017 via mobile enheter

Vi ankom før åtte, men alle bord var opptatt. Plutselig ble det ledig et bord på fortauet, og en kelner dekket til fire. Rask og god service! Menyen bød på mange lekkerbiskener, og vi valgte filet med gorgonzola og prosciutto - to gode valg. Sammen med rosévin og en italiensk rødvin ble dette et deilig måltid. Kelneren kom flere ganger og spurte om vi var fornøyd, og det var vi. Stor kø utenfor av interesserte. Lokalet innenfor var pent og ordentlig, og folk så ut til å trives. Et utmerket valg i Nice, og rimelige priser.

Dato for besøk: september 2017
Takk, lillelordM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2017 via mobile enheter

Koselig restaurant med mye lokal mat. Må bestille bord på forhånd. Har du tenkt til å spise i gamlebyen anbefaler vi denne restauranten på det sterkeste. Topp mat og ypperlig service.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Krlervik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Acchiardo, så også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i Acchiardo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din