“Dårlig”

søn. 19.1.
20:00
Vurdert som nr. 385 av 2 413 Restauranter i Nice
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Elendig service, ekstrem lang ventetid, bestilte torsk, og aldri smakt så tørr torsk, den vokste i munnen. Fortalte det til servitøren, han sa ingenting og bare gikk, ingen unnskyldning, og ikke noe tilbud om ny rett, og selvsagt skulle dem ha full betaling for en elendig matopplevelse. Styr unna.

Dato for besøk: august 2022
Takk, jøran Ø

Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Vi måtte vente 15 min før det kom en kelner som tok i mot bestillingen.
Jeg bestilte coctailen sex on the beach hvor på han svarte, da må du gå over veien og ned på stranden.
Bestilte hamburger som skulle være medium.
Mannen min bestilte fiskeburger og øl.
Det tok 20 min, før mannen min fikk sin øl, og jeg fikk ikke coctailen.
Etter 25 min til kom maten som var lunken og hamburgeren min var gjennomstekt.
Sendte ut maten og sa at jeg ikke ville ha ny!
Ok, ikke noe beklager.
Ikke å anbefale

Dato for besøk: august 2022
Takk, Line M S
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Hyggelig personale. Vi spiste:
1) pizza diavola. God pizza, rikelig med fyll. Grenser nok mot «junk»-versjon av ekte italiensk pizza, men absolutt god (om det er det man er ute etter).
2) entrecôte med peppersaus. Kjøttet var svært ujevnt stekt. Jeg bestille medium-rå og fikk alt fra det til well done. Ikke noe tilbehør. Kun kjøtt, potet og saus. God saus, da, men ikke et veldig imponerende stykke kjøtt. Så er det heller ikke en biff-restaurant.

På Jennifer får man det man forventer mtp type restaurant og plassering :-) god stemning rundt!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Eirinh91
Anmeldt 7. august 2019

Tenkte å ta middagen her, ble nærmere nattmat. Måtte vente i 15-20 min bare på å få bestille, da hadde vi forsøkt å få kontakt flere ganger uten hell.
Vi bestilte blant annet en flaske vann som aldri kom (spurte etter den igjen når vi ble servert maten), og brusen var veldig tam. Maten var helt grei, men vi drar nok ikke tilbake hit. Måtte vente ytterlige 15 min på å få betale.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Emilie2J
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Vårt første måltid i Nice ble lunch på denne restauranten. Det ble pasta med sjømat og ravioli med kjøtt. Raviolien var veldig god selv om kombinasjonen med sausen og den møre kjøttbitene var uvant.
Servitøren var sjarmerende og virket å kose seg på jobb.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, trinelisem2016

Reisende som så på Bistrot Jennifer, så også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur

Har du vært i Bistrot Jennifer? Del dine erfaringer!