Dette er en turistfelle.
Vi ventet over en time på våre hovedretter. Da maten kom var anden for lite stekt og entrecoten var seig. Flere av de som satt rundt oss var misfornøyd med enten mat, vin eller service.
Sjefen for stedet var ikke veldig mottakelig for klager. Det var ikke noe tilbud om å redusere regningen eller kompensere oss på annen måte. Han sa: "you can write whatever you want". Mellom klagene fra gjester satt sjefen ved et bord i restauranten og drakk øl.
Serveringspersonalet lot ikke til å ha fått særlig mye opplæring, det var svært amatørmessig det vi var vitne til.
Det sto en høyttaler rett bak vårt bord og spilte enerverende musikk. Vi spurte om det kunne dempes, men opplevde ikke særlig bedring.
Vi droppet desserten og kaffen og gikk til naboen hvor vi fikk utmerket mat og service.
På Le Koudou fikk vi det dyreste og dårligste måltid vi hadde i de dagene vi var i Nice.
Anbefales ikke!