“Flott opplevelse!”
Anmeldelse av Zorzetto - STENGT

Zorzetto
Anmeldt 16. juli 2022

Tilfeldig at jeg gikk inn i denne restauranten,men det er lov å ha flaks!
Forretten var et utvalg av småretter servert på etasjefat som ble tilberedt midt i restauranten, friskt og velsmakende.
Nydelig kalv til hovedrett, pent behandlet og med godt tilbehør.
Desserten, jordbær med pepper, søte oliven og sitron-sorbet var også kjempebbra.
Servis var svært hyggelig og hjelpsom, restauranten er vel verdt et besøk!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Jon S
Zorzetto, Propriétaire på Zorzetto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2022

Thank you for your visit and for this compliment, we look forward to seeing you again

Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god mat, spennende konsept hvor forretten var inkludert og få hovedretter. Har to kresne barn og de elsket maten! Servicen upåklagelig! Veldig bra, anbefales!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, KETORO
Anmeldt 6. november 2019

God atmosfære og kort meny, men både forrett og hovudrett var svært velsmakande og servert med god service og sjarme.

Desserten sto ikkje heilt i stil, og me var etterpå enige om at me kunne spart oss for desserten. (Ikkje at desserten ikkje var god, men det var liksom ikkje heilt i stil med resten av maten.)

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, KnutVassbo
Anmeldt 9. august 2019

Vi ble veldig positivt overrasket over denne restauranten. Vi bestilte en delt hovedrett med stekt kjøtt, pastarisotto og grønnsaker. Først fikk vi derimot servert en forrett, som var inkludert i prisen! Forretten inneholdt suppe, grønnsaker, egg og dipp - super bra. Dessertene var også supre! Anbefales, heller ikke spesielt dyrt!

Dato for besøk: august 2019
Takk, idaund
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Vi besøkte dette stedet litt tilfeldig på utkikk etter italiensk. Dette var en matopplevelse utenom det vanlige!! Vi er veldig fornøyde og kan anbefale stedet på det varmeste. Takk for oss!

Dato for besøk: august 2019
Takk, P3713TQmartinl

Reisende som så på Zorzetto, så også på