Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 99
Vis tilbud
Adagio City
USD 99
Vis tilbud
Vio.com
USD 83
Vis tilbud
PricelineUSD 99
Expedia.comUSD 99
Destinia.comUSD 101
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (972)
Filtrer anmeldelser
972 resultater
Vurdering fra reisende
238
391
191
86
66
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
238
391
191
86
66
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 972 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2017 via mobile enheter

Helt greit hotell i Nice. Vi var 4 voksne, og bodde i suite. Litt trangt, men det gikk greit. Badebasseng på taket. Her hadde vi nok vært mer om det var solsenger og parasoller. Vi brukte T-banen som hadde stopp noen kvartal unna, og kom oss raskt til sentrum og stranden. Flott shoppingsenter rett over gaten. Greit hotell med mulighet for egen matlaging. Oppvaskmaskin og micro. Savnet vannkoker. Kokeplaten tok lang tid å få varmet opp. Dobbeldyne er det nok ikke alle som liker.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Kjersti Liavåg B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie D, Gérant på Aparthotel Adagio Nice Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2017
Google-oversetting

Dear Kjersti Llavag B,
Thank you very much for writing a comment.
Have a good day

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til i kort gangavstand til trikk og til jernbanestasjonen Nice Riquier. Vi hadde ett stort rom uten balkong i 1.etg. Bra rom, gode senger, men renholdet lever ikke helt opp til de forventninger vi har. Når ble det sist støvsugd i gangene? God frokost og trivelig betjening trekker litt opp.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Reisefoten007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie D, Gérant på Aparthotel Adagio Nice Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2016
Google-oversetting

Dear Reisefoten007,

We are thankful for your comments! It was a treat to read your lent remarks, and please be assured that we have shared them with our dedicated teams
We take pride in our proposed services and products, but nothing could make us happier than to hear great compliments for our team and the services we provide to our guests.

We hope to see you again soon and please do not hesitate to contact us before your future visit in Nice or any of our other residences in France.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. november 2015 via mobile enheter

Vi betalte €290 for 4 personer i ett rom. Størrelsen var bra, rom var passe rent og ganske sentralt. Ikke langt til trikk og svært nært til togstasjon til Monaco. Svært kjøpesenter rett over gaten. Gode spisemuligheter like i nærheten. Hyggelig service.

Dato for oppholdet: november 2015
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Rumpetroll2012
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie D, Gérant på Aparthotel Adagio Nice Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2015
Google-oversetting

Dear Rumpetroll2012,

Thank you very much for wrtting such a nice comment following you stay with us. We hope we will have the chance to welcome you again for your next visit in Nice.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2015

Romtips: Be om rom I de øvre etagene-da støy fra trafikken kan være forstyrrende
Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Amoma.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie D, Gérant på Aparthotel Adagio Nice Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2015
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 24. oktober 2015

Jeg besøkte hotellet i oktober 2015.
Pluss:
- nyopppusset
- rent
- hjelpsom / hyggelig betjening
- kort vei til kollektivtransport
- 15 minutter gangvei til strand

Minus:
- Vond sovesofa ( ikke standard som forventes på et firestjerens hotell).
- Flekkete teppe på gulv
- maur på bad
- Ikke aircondition etter 1.oktober
- bråkete nabolag

Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, karolinenmns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Julie D, Gérant på Aparthotel Adagio Nice Centre, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. oktober 2015
Google-oversetting

Dear Karoline N,

The entire team thanks you for your comment on Tripadvisor and hope to welcome you back to the Hipark Residences Nice very soon.

Sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser