Vi bodde rett ved promenaden og gikk denne til og fra gamlebyen flere ganger. Mange som brukte denne. Bred og fin og med benker å hvile på. Mye trafikkstøy.
Storkoste meg her! Nydelig promenade, både dag og kveldstid. Kan fint tilbringe mye tid her, gir ro i sjela.
Vi registrerte de stengsler som var satt opp etter terrorhendelsen for noen år tilbake. Det var pent satt opp, og ikke sjenerende betongbarriærer slik vi ser det bl a på Karl Johans GT i Oslo. Mye folk alltid, fin atmosfære uten tydelig påvirkning av den terroren som var her. Og de blå stolene som en kan sitte ned på, var selvsagt på plass.
Er man i Nice så må man ta en tur på den engelske promenaden som i sin tid ble bygget for den britiske velstående befolkningen. Godt de betalte for den selv. I den ene enden er fossefallet verdt et besøk. I den andre Hard Rock Cafe.
Egner seg til gåtur, løping eller nyting av utsikt. Fantastisk bredde. Er tydelig sikret mot terror da det er bygd inn med stolper og synlig militær på promenaden. Fantastisk utsikt.
Dette er antakeligvis den mest berømte promenaden i verden. Den er vanskelig å beskrive med sitt yrende folkeliv, nærhet til havet og beachrestauranter. Er man i Nice må man bare ta en spasertur her.