Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 916)
Filtrer anmeldelser
2 916 resultater
Vurdering fra reisende
1 641
648
300
160
167
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 641
648
300
160
167
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 916 anmeldelser
Anmeldt 18. mars 2018

Dette kan ikke bli mye bedre, det er som å bo på et kunstmuseum med nydelig kunst i hver etasje. Rom som bare er såå lekre. Gammeldags stil med absolut alt man kan be om. Servicen i toppklass og en bar som bare den er verdt besøket. Topp absolut verd prisen.

Romtips: Sea view er helt topp
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Anders O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear Anders O,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We value each guest, as we know that you have a choice when deciding where to stay whilst being in Nice.

Thus, we strive to exceed your expectations by providing the right room and delivering the best service possible.

Thank you again for choosing the Negresco hotel and we hope to welcome you back again in the not too distant future.

In the meantime, we all remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Perfect. Perfect
meget sentral og meget god standard.
Suveren betjening og personale.
Behagelig og rolig atmosfære.
Ksoter litt ekstra, men en sparer taxi og andre kostnader .
Kan absolutt anbefales, selv med barnebarn,

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, grinde2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2018
Google-oversetting

Dear grinde2016,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We are delighted to read how much you enjoyed this unique experience.

At the Negresco hotel, we are all dedicated in providing the best experience possible and your generous commendation on Tripadvisor is our greatest reward. Your kind words of praise will motivate us to scale greater heights of excellence.

The team and I look forward to welcoming you back again in the not too distant future.

In the meantime, we remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Vi overnattet ikke på hotellet, men hadde lyst å se hotellet og spise lunsj der i juli. Det var en flott opplevelse. Nydelig historisk hotell og fantastisk lunsj. Kan virkelig anbefales. Selv om vi ikke var gjester på hotellet, ble vi tatt svært godt i mot. Ta gjerne en tur til dette historiske hotellet når du er i Nice og har lyst på en ekstra fin lunsj.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, gskavoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2017

Et fantastisk hotell som er et levende museum, med fantastisk kunst. Det er utrolig flott å ha muligheten til å bo på et slikt sted, midt i Nice. Har bodd der flere ganger, for en service!!! Alle rommene er unike og helt forskjellige.

Romtips: Liker best de rommene som har utsikt mot sjøen.
Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Norveig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. januar 2017 via mobile enheter

Utrolig kult hotell! God opplevelse! Scorer ikke fullt pga mangler basseng og noe "innesluttet" rom. Men morsomme rom og god stemning. Vi fikk gult rom. Veldig kult! Badekar trekker opp! Veldig lytt mellom rommene...

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Marius B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser