Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 157)
Filtrer anmeldelser
3 157 resultater
Vurdering fra reisende
1 784
696
323
176
178
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 784
696
323
176
178
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 157 anmeldelser
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Dette er et nydelig hotell med topp service. Rommene var rene, store og fine. Nydelig utsikt og ypperlig beliggenhet. Frokosten var veldig bra. Det var en opplevelse å være her, og hotellet anbefales virkelig.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, fhb002
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2018
Google-oversetting

Dear fhb002,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We value each guest, as we know that you have a choice when deciding where to stay whilst being in Nice. Thus, we are truly grateful for your words of appreciation in review of the view from your comfortable room, convenient location of the property, breakfast offer and most of all service delivered by our staff. Our team members will definitely appreciate your kind words of praise.

Thank you again for choosing the Negresco hotel and we hope to welcome you back again on your next visit to Nice.

In the meantime, we remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018

Negresco er vel et verdens mest sagnomsuste hoteller, og en institusjon. Vi skulle krysse av "bucketlista" med et døgn på Negresco, og hotellet skuffet ikke. Mottakelse, piccoloer i knestrømper, portieren følger oss opp på rommet, koffertene kommer i etterkant - alt det der funket 110%. Sengen var god, kunne kanskje vært en bløtere pute. Kjempefint bad i gammel utforming. Ser noen klager på shampo/såpe i dispensere på vegg, men det er vel helt greit i et miljøperspektiv med en slik løsning. Baren var hyggelig, prisene på norskt nivå godt og vel. Hvis jeg skal rekke frem noe, var jeg litt skuffet over deler av frokosten. Ikke kokt egg etter hva jeg kunne se, og varmdisken var litt skuffende. Fruen bestilte en omelett, den var etter sigende meget god. Negresco er en opplevelse som kler sin alder med verdighet. Er man ute etter at alle vinkler er rette og gulvene ikke knirker, er dette kanskje ikke stedet. Vi storkoste oss.

Romtips: Unn dere et rom med havutsikt - fantastisk å våkne til.
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, jazzlut
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mai 2018
Google-oversetting

Dear jazzlut,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We are delighted to read how much you enjoyed this unique experience and hope you had a pleasant journey to Sweden.

At the Negresco hotel, we are all dedicated in providing the best experience possible and your generous commendation on Tripadvisor is our greatest reward. Your kind words of praise will motivate us to scale greater heights of excellence. We have taken good note about your comment in view of the breakfast offer and will extend it to our food and beverage manager.

The team and I look forward to welcoming you back again in the not too distant future.

In the meantime, we remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2018

Dette kan ikke bli mye bedre, det er som å bo på et kunstmuseum med nydelig kunst i hver etasje. Rom som bare er såå lekre. Gammeldags stil med absolut alt man kan be om. Servicen i toppklass og en bar som bare den er verdt besøket. Topp absolut verd prisen.

Romtips: Sea view er helt topp
Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Anders O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2018
Google-oversetting

Dear Anders O,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We value each guest, as we know that you have a choice when deciding where to stay whilst being in Nice.

Thus, we strive to exceed your expectations by providing the right room and delivering the best service possible.

Thank you again for choosing the Negresco hotel and we hope to welcome you back again in the not too distant future.

In the meantime, we all remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Perfect. Perfect
meget sentral og meget god standard.
Suveren betjening og personale.
Behagelig og rolig atmosfære.
Ksoter litt ekstra, men en sparer taxi og andre kostnader .
Kan absolutt anbefales, selv med barnebarn,

Dato for oppholdet: september 2017
Takk, grinde2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Direction_Negresco, Directeur général på Hotel Negresco, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2018
Google-oversetting

Dear grinde2016,

Thank you for taking some of your valuable time to share your feedback with the Tripadvisor community about your stay at the Negresco Hotel.

We are delighted to read how much you enjoyed this unique experience.

At the Negresco hotel, we are all dedicated in providing the best experience possible and your generous commendation on Tripadvisor is our greatest reward. Your kind words of praise will motivate us to scale greater heights of excellence.

The team and I look forward to welcoming you back again in the not too distant future.

In the meantime, we remain,

Sincerely yours

Pierre BORD
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017

Vi overnattet ikke på hotellet, men hadde lyst å se hotellet og spise lunsj der i juli. Det var en flott opplevelse. Nydelig historisk hotell og fantastisk lunsj. Kan virkelig anbefales. Selv om vi ikke var gjester på hotellet, ble vi tatt svært godt i mot. Ta gjerne en tur til dette historiske hotellet når du er i Nice og har lyst på en ekstra fin lunsj.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, gskavoll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser