Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 816)
Filtrer anmeldelser
2 817 resultater
Vurdering fra reisende
805
1 103
525
242
142
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
805
1 103
525
242
142
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 817 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Vi gledet oss til å komme tilbake på Radisson i Nice. Men, vi ble møtt av arroganse i resepsjonen da vi sjekket inn. Prisen ble høyere enn avtalt/ bestilt og det var ingen vilje til å løse problemet. Ingen smil, ingen øyenkontakt og dårlig holdning overfor gjestene. Restauranten på taket var ingen topp opplevelse. Vi hadde bestilt bord og satte oss ned. Da kom en sur servitrise og ba oss flytte oss for bordet var reservert til noen andre. Dette ordnet seg da en annen servitør kom og sa at bordet var vårt. Den kvinnelige servitøren beklaget seg ikke og også her var smilet borte... Vi byttet hotell etter to dager og kommer aldri mer tilbake til Radisson Blue i Nice! Staben i resepsjonen har mye å lære med tanke på vennlighet og mottakelse av gjester. Har reist mye i verden, men den franske arrogansen kan jeg være foruten!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, VibMed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We regret that we did not live up your expectations during your recent stay, however, we thank you for sharing your feedback.

Your remarks regarding your arrival deserve our full attention, in particular, the rate issue and the staff attitude in order to resolve the problem.

We also have taken good note of your comments in relation to the welcome you experienced at the restaurant.

We present you our sincerest apologise for all the inconveniences you encountered.

We completely understand your disarray and your experience clearly does not meet with the standards we set for ourselves.
We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the concerned department heads to remedy to this kind of issues in the future. Additional coaching also will take place.

We can assure you we take these problems seriously, and we will do everything in our power to make sure they do not happen again.

Reiterating our apologies for the experience you have met, we hope to have the chance to welcome you again and then give us the opportunity to meet your legitimate expectations.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017

Svært positiv opplevelse på alle områder; resepsjon, bar, restaurant, renhold, basseng. Super beliggenhet ved stranden og med kort avstand til Nice by. Store og pene rom med nydelig utsikt over sjøen. Bra renhold.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, 397gretel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thanks for your positive comments, it’s great to hear you had such a good stay!

We hope to have the pleasure to welcome you back soon.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Veldig behagelig opplevelse , bra beliggenhet i forhold til stranda og sentrum. Ok frokost. Hadde vært fint med bedre utvalg av frukt. Litt kjedelig innredet på rommene synes jeg. Mangler litt mer kunst eller annen design på vegger. Også hadde vært fint med velkomst drikke og noe søtt til barna. Mat og drikke i restauranten på taket er overpriset. En cola 8 euro, en is til barna 8 euro... ikke verdt det. Ellers alt annet var bra.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Aiguli A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We are delighted to read that you enjoyed your stay and we thank you for your constructive comments.

We took good note of your observation regarding the breakfast as well as the welcome drinks and sweets. We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the team.

We are sorry that the atmosphere of the hotel and the decoration of bed did not live up to your expectations. We kindly inform you that the ground floor area with restaurant, bar, reception, meeting spaces as well as our business class rooms and suites have already benefit of a complete renovation and a new design. The other room renovations are also planned in the near future.

Your remarks regarding the value for money concerning the food and beverage at the roof top restaurant deserve our full attention, however we kindly inform you that our prices are benchmarked with other hotels in Nice.

We can only apologise for the inconvenience you encountered and we hope we get the chance to welcome you again soon.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2017 via mobile enheter

Rask og smidig innsjekk, proff front desk og svært behjelpelige medarbeidere. Hotellet er plassert litt i utkanten av sentrum, men allikevel sentralt og de har en fantastisk utsikt fra deres basseng område på taket. Rommene var rene og helt ok standard, med store bad. Stort pluss for myke senger og terrasse ut mot havet.
Anbefaler å prøve ut stranden og restauranten som ligger rett utenfor hotellet som er en del av hotellet, du betaler litt for en solseng men vel verdt det.
En annen god løsningen for hotellet er sykkel utleie, €10 for en kveld er en helt topp løsning for å ta seg til byen på egenhånd og hjem igjen...
Velg rom ut mot sjøen.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 910steinr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for your positive review and it’s great to hear you had such a good stay!

We will share them with the team here and we hope to have the pleasure to welcome you back soon.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mai 2017

Ble vel tatt i mot, selv om jeg ankom svært sent. Fikk rom som var vendt mot baksiden og ville nok valgt mot stranden, hvis jeg hadde valgt selv. Fantastisk utsikt fra tak terrassen. Svært god frokost og hyggelige møtelokaler.

Romtips: Velg rom mot stranden, selv om det er litt trafikkstøy.
Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Petter B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your positive feedback and we are happy to read that you enjoyed your stay as well as the view from the roof terrace and the breakfast.

We look forward to your next stay.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser