Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 302
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.10.22
Expedia.com
USD 302
Vis tilbud
Trip.com
USD 277
Vis tilbud
Hotels.comUSD 302
PricelineUSD 302
Prestigia.comUSD 312
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 417)
Filtrer anmeldelser
3 417 resultater
Vurdering fra reisende
1 030
1 258
615
291
223
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 030
1 258
615
291
223
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 417 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Fine, romslige rom i Radisson-stil og hyggelig betjening. Riktignok stive priser på såvel drikke som mat, men tilsvarer hoteller av samme standard langs Rivieraen. Selv om 27 € for frokost, er drøyt.

For de som har vært her tidligere, har de ikke lengre et shuttle-tilbud til sentrum, men en bane går hyppig til sentrum fra holdeplass like bak hotellet (i tillegg til busser på forsiden langs promenaden, men disse krever kontanter).

Dessverre virket kun to av tre heiser, noe som medførte litt kødannelse. Ellers trekker det ned at det ikke ble etterfylt toalettpapir eller kaffe/sukker/kaffemelk på rommet vårt.

Hotellet fremstod bedre for noen år tilbake. Håper ikke hotellet er "over the top", da takterrassen er verdt en reise i seg selv.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 999HH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
rbniceguestrelations, Directeur général på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2019
Google-oversetting

Dear Guest,

We thank you very much for sharing your experience in Radisson Blu Hotel Nice.

Your comment contains valuable information that will be forwarded to the appropriate services in order to clarify these points. We will continue working in improving the quality of our services in order to always be better to fit all your expectations.

We are pleased to inform you that since July, we opened a third elevator normally reserved for employees until our third guest elevator is back on line. We regret if you didn't see it during your stay.

We are looking forward to welcome you back in Radisson Blu Hotel Nice.

Kind regards,

Lionel Servant
General Manager Radisson Blu Hotel Nice

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2017

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Vi gledet oss til å komme tilbake på Radisson i Nice. Men, vi ble møtt av arroganse i resepsjonen da vi sjekket inn. Prisen ble høyere enn avtalt/ bestilt og det var ingen vilje til å løse problemet. Ingen smil, ingen øyenkontakt og dårlig holdning overfor gjestene. Restauranten på taket var ingen topp opplevelse. Vi hadde bestilt bord og satte oss ned. Da kom en sur servitrise og ba oss flytte oss for bordet var reservert til noen andre. Dette ordnet seg da en annen servitør kom og sa at bordet var vårt. Den kvinnelige servitøren beklaget seg ikke og også her var smilet borte... Vi byttet hotell etter to dager og kommer aldri mer tilbake til Radisson Blue i Nice! Staben i resepsjonen har mye å lære med tanke på vennlighet og mottakelse av gjester. Har reist mye i verden, men den franske arrogansen kan jeg være foruten!

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, VibMed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We regret that we did not live up your expectations during your recent stay, however, we thank you for sharing your feedback.

Your remarks regarding your arrival deserve our full attention, in particular, the rate issue and the staff attitude in order to resolve the problem.

We also have taken good note of your comments in relation to the welcome you experienced at the restaurant.

We present you our sincerest apologise for all the inconveniences you encountered.

We completely understand your disarray and your experience clearly does not meet with the standards we set for ourselves.
We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the concerned department heads to remedy to this kind of issues in the future. Additional coaching also will take place.

We can assure you we take these problems seriously, and we will do everything in our power to make sure they do not happen again.

Reiterating our apologies for the experience you have met, we hope to have the chance to welcome you again and then give us the opportunity to meet your legitimate expectations.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017

Svært positiv opplevelse på alle områder; resepsjon, bar, restaurant, renhold, basseng. Super beliggenhet ved stranden og med kort avstand til Nice by. Store og pene rom med nydelig utsikt over sjøen. Bra renhold.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, 397gretel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thanks for your positive comments, it’s great to hear you had such a good stay!

We hope to have the pleasure to welcome you back soon.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Veldig behagelig opplevelse , bra beliggenhet i forhold til stranda og sentrum. Ok frokost. Hadde vært fint med bedre utvalg av frukt. Litt kjedelig innredet på rommene synes jeg. Mangler litt mer kunst eller annen design på vegger. Også hadde vært fint med velkomst drikke og noe søtt til barna. Mat og drikke i restauranten på taket er overpriset. En cola 8 euro, en is til barna 8 euro... ikke verdt det. Ellers alt annet var bra.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Blu
Takk, Aiguli A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
reginekruger, Guest Relations Manager på Radisson Blu Hotel, Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We are delighted to read that you enjoyed your stay and we thank you for your constructive comments.

We took good note of your observation regarding the breakfast as well as the welcome drinks and sweets. We do use guest feedback to find areas of improvement and we will be sharing your feedback with the team.

We are sorry that the atmosphere of the hotel and the decoration of bed did not live up to your expectations. We kindly inform you that the ground floor area with restaurant, bar, reception, meeting spaces as well as our business class rooms and suites have already benefit of a complete renovation and a new design. The other room renovations are also planned in the near future.

Your remarks regarding the value for money concerning the food and beverage at the roof top restaurant deserve our full attention, however we kindly inform you that our prices are benchmarked with other hotels in Nice.

We can only apologise for the inconvenience you encountered and we hope we get the chance to welcome you again soon.

Eric van Dalsum
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser