Trip791885
Anmeldelse av Hotel West End
3,0 av 5 boblerAnmeldt 7. juni 2024
Dato for oppholdet: juni 2024
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Go to your Happy Price
0.8 km fra Hotel West End
1.1 km fra Hotel West End
Se flere hoteller i Nice
Anmeldt 25. mai 2024

Elegant hotell med flott beliggenhet - på selveste Promenade des Anglais og rett ved Blue Beach stranden. Det var helt magisk å spise frokost hver dag med den flotte havutsikten - bare synd at det er tillatt røyking i frokostområdet. Det er veldig sjenerende til tross for at vi er ute, da stolene og bordene står tett inntil hverandre.
Vi spiste også middag noen ganger på hotellets restaurant som hadde god middelhavsmat og den samme havutsikten.
Rommene var lyse og moderne og noen i gruppen vår hadde også panorama havutsikt. Det var flere salonger med gode sittegrupper hvor det var gratis kaffe, te og aviser. Alt i den vakre Belle Époque stilen.

Hotellets ansatte var meget hyggelige og serviceinnstilte og jeg takker spesielt concierge /portier Silvio, resepsjonssjefen Marie og den kunnskapsrike barsjefen.
De har vært imøtekommende og strukket seg langt med å bistå meg og mitt reisefølge på åtte personer på best mulig måte.

Kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: mai 2024
Takk, sophiekielland
Anmeldt 30. juni 2023 via mobile enheter

Ikke spesielt bra mat. Dyrt og tidvis dårlig service. God service til å begynne med, men når hovedretten er servert, så blir du glemt.. Vi kommer ikke til å dra tilbake hit. Ellers et flott sted ved promenaden. Riktig god ferie til deg som måtte lese anmeldelsen.

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Harekatt
Relations clientèle, Autre på Hotel West End, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juli 2023

Kära gäst
Tack så mycket för din tid på att skriva den här kommentaren för att berätta hur du upplevde West End i Nice.

Vi ser alla fram emot att välkomna dig tillbaka snart.
vänliga hälsningar

Anmeldt 21. mai 2019 via mobile enheter

Bodde på dette hotellet 4 netter i mai 2019. Vi hadde bestilt standardrom. Dette var nyoppusset og helt greit, men uten utsikt. Altfor tykke dyner i sommerhalvåret. Restauranten var veldig fin og med nydelig middag. Frokostrommet derimot var en skuffelse. Det var satt opp et stort partytelt på utsiden av hotellet, noe som ble altfor lite når det var dårlig vær og vi ikke kunne sitte ute. Frokosten var ok.
Hotellet som helhet bærer preg av til dels dårlig vedlikehold.
Hyggelig personell overalt.

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, Turid209
Anmeldt 12. april 2019

Eldre, erverdig hotell sentralt i Nice på strandpromenaden. Fine rom med flott utsikt. Minus for teppegulv, men det var rent og fint der. Hotellfrokosten var bra for å være sørpå, med ferske bakevarer og et helt greit utvalg av pålegg og varmretter. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Dag A
Jean-Michel S, Responsable relations clients på Hotel West End, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2019

Kjære kunde Dag A
Vi takker for denne meldingen.
Vi håper å ønske deg velkommen snart igjen.
Hilsen

Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Et helt ok hotell med en super plassering ved Nice strandpromemade.
Hotellet bar preg av å være noe slitt og kunne godt trengt et malingsstrøk eller 2.
Det som jeg synes trakk ned og som gjør at jeg ikke gir dem 4 poeng var frokosten de dagene vi var der. De var trege med å fylle på buffeen og trege med å rydde bord. Det gikk stadig tomt for mat før de fylte på.
Den siste morgene vi var der virket det imidlertid som de hadde fått en "oppstrammer". Da var frokostbuffeten alltid velfylt og bordene ryddige med en gang gjester hadde gått.
Rommet var ok, senga noe hard. Dusjhodet var faktisk av de bedre jeg har prøvd på.mine reiser langs middelhavet.
Alt i alt et helt ok hotell. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, ainahaug