Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 529)
Filtrer anmeldelser
1 529 resultater
Vurdering fra reisende
434
668
276
95
56
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
434
668
276
95
56
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 529 anmeldelser
Anmeldt 29. mars 2017 via mobile enheter

Rolig og komfortabelt hotell. Gode senger, greit med plass både på rommet og badet. Vennlig og serviceinnstilt personale - resepsjonistene snakket godt engelsk. God men dyr frokost med rikelig utvalg. Veldig sentral beliggenhet.

Opphold: mars 2017, reiste med familie
Takk, kathv77
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNiceRiviera, Guest Service på Hotel Nice Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. april 2017
Google-oversetting

Dear kathv77,

We thank you for choosing the Nice Riviera and for this comment.

We are satisfied to read that you enjoyed our hotel room and the breakfast. The staff's members are glad to know that you have appreciated their kindness.

We hope to welcome you again soon. Meanwhile, you can join us on our social media, Facebook, Twitter or Instagram to stay informed about our news.

Best regards,

Ludivine ISOLA
Guest Service
HOTEL NICE RIVIERA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2016 via mobile enheter

Hotellet ligger veldig sentralt til like ved hovedgaten. Kort vei til de fleste områder.

Det bærer preg av alderen, men til tross for dette så ville jeg definitivt reist tilbake.

Veldig hyggelig betjening og renslige rom. Vi hadde en flott uke her, og anbefaler stedet med glede.

Opphold: oktober 2016, reiste som et par
Takk, TEHammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2016 via mobile enheter

Stille og fredelig hotel. Flink betjening og godt renhold.Veldig sentralt, også til stranden og jernbanen om man tar toget til Cannes eller Monaco.
Litt slitt er det.
Vi kommer til å bo her igjen.
Frokosten er også god her, ellers er det restauranter og cafeer på alle kanter

Opphold: september 2016, reiste som et par
Takk, Anita S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNiceRiviera, Responsable relations clients på Hotel Nice Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2016
Google-oversetting

Dear Anita S,

Many thanks for having posted your comment online following your visit.

We are glad to read that you had a nice stay at Nice Riviera and hope that you will come back soon.

For your information we have planned a renovation program that will start this winter. I hope that you will come back in order to judge our improvements.

Best regards,

Simon PERLEIN
Guest Care Dept.
HOTEL NICE RIVIERA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2016

Hotellet ligger sentralt med kort avstand til det meste. Vi hadde et familerom og var OK fornøyd. Litt lite rom og varmt siden aircondition ikke var slått på. Vi spiste ikke frokost. Internett var litt av og på. Betjeningen var hyggelige.

Opphold: mars 2016
Takk, Einar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HotelNiceRiviera, Responsable relations clients på Hotel Nice Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. september 2016
Google-oversetting

Dear Einar H,

We would like to thank for choosing Nice Riviera for your recent stay in Nice and for having posted your review online.

We hope that you had a safe way back home and that we will have the pleasure to welcome you again someday.

Best regards,

Simon PERLEIN
Guest Care Dept.
HOTEL NICE RIVIERA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2016 via mobile enheter

Anbefaler dette hotellet hvis du liker å ha det litt rolig rundt deg.
Hotellet tilbyr parkering i lukket kjeller for 20 euro dagen, frokost koster 15 euro dagen.
God frokost med mye utvalg. Fantastisk flott betjening, veldig behjelpelige og godt engelsktalende. Servicen er det Inget å klage på. Vi har absolutt hatt et flott opphold! Litt skuffet over treningsrommet som var langt i fra det hotels.com reklamerte med.
7 min (Max) gange til gamlebyen - Strand og shopping. 2 minutter gange til supermarked.

Opphold: august 2016
Takk, AC M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser