Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 259
Vis tilbud
Expedia.com
USD 234
Vis tilbud
Hotels.com
USD 234
Vis tilbud
PricelineUSD 287
travelup.comUSD 274
HurbUSD 291
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 548)
Filtrer anmeldelser
1 548 resultater
Vurdering fra reisende
435
538
324
152
99
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
435
538
324
152
99
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 1 548 anmeldelser
Anmeldt 18. oktober 2018

Hotellet ligger fint til ved inngangen til gamlebyen. Og det ligger i gaten ovenfor strandpromenaden, så du får nærhet til stranden og promenaden, men slipper trafikkstøy. Jeg hadde rom inn mot den fine uteplassen i bakgården, og det var stille og fint der. Rommene var store og fine, badene skikkelig freshe!
Frokosten var enkel, men bra nok. Baren var grei nok, men strandrestauranten var praktfull.
Jeg vil absolutt anbefale dette hotellet når du er i Nice. God verdi for pengene.

Romtips: Be om rom inn mot bakgården
Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018

Flott, lite og moderne hotell midt i Nice sentrum med gåavstand til alt, - både restauranter og shopping. Ligger rett ved Promenade des Anglais. Hyggelig og serviceinnstilt personale. Ikke minst tilgang til den populære private stranden Plage Beau Rivage.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, sirilund
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi bodde der i 3 netter i juli. Hotellet har 4 stjerner og de har klart dette med et absolutt minimum. De har ingen spesielle tjenester eller annen service annet enn at de oppfyller kriterier for å komme i 4-stjerners kategorien. Minibaren er dårlig, servicen var middelmådig og rommet var ok størrelse. Vi bodde i Nice i 2 uker på forskjellige steder og dette var eneste rommet hvor det faktisk var edderkopper og andre insekter som krøp rundt. For å komme oss til flyplassen bestilte vi via hotellets tjeneste for flyplass transport. Summen via Agoda var 35 euro men på grunn av at hotellet samarbeider med flere måtte vi ut med 40 euro, og 45 dersom vi skulle betale med kort. Beau rivage sine strandsenger er IKKE tilknyttet hotellet fikk vi beskjed om, men bruker samme navn og logo. Veldig underlig hilsen en nordmann. Frokosten var middels og utvalget var dårlig basert på andre plasser vi bodde. Ok opplevelse, ingen spesielt, et godt tre stjerners hotell.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, rlovsta
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juni 2018

Har bodd her fire ganger i forbindelse med ferie. Det som trekker opp er en fantastisk beliggenhet, helt inntil gamlebyen og promenaden, og derav også kort vei til stranden. Meget kostbare solsenger på hotellstranden. Hotellet begynner etterhvert å bli ganske

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, koppis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2017 via mobile enheter

Be anbefalt hotellet av venner. Stor, fin resepsjon. Rommet var helt greit. Litt slitent bad, men rent og ordentlig.
Meget god frokost. Effektivt personell. Hyggelig bar, men litt dyrt.
Grei beliggenhet. Kort vei til det meste!

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anne S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser