Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (669)
Filtrer anmeldelser
669 resultater
Vurdering fra reisende
220
273
105
35
36
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
220
273
105
35
36
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 669 anmeldelser
Anmeldt 25. august 2017 via mobile enheter

Ingen ting å klage på. Stille omgivelser, likevel sentralt, rent og ryddig, god frokost i idylliske omgivelser. Særlig god og kremet eggerøre. Hyggelige ansatte. Litt plundrete å finne rommet fra heisen men god seng.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Geir O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Georges P, Responsable réception på Best Western Plus Hotel Brice Garden Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2017
Google-oversetting

Dear Geir O
What a pleasure to see that you enjoyed your stay at Hotel Brice Garden and that you give us the sublime 5/5.
We are pleased to read that every aspect of your stay has pleased you: the decoration of our house and your room, the breakfast buffet, as well as the welcome and the personalized service we work with daily rating!
Thank you for joining us for breakfast which we consider to be an essential moment to start the day.
We are all happy to have contributed to the success of your stay in Nice and hope to have the pleasure of receiving you again soon.
Best regards
Daniel - Front Desk Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2017 via mobile enheter

Et nydelig hotell med flott hage, hvor man kan nyte en bedre fransk hotellfrokost. Fint, stort og rent rom. Nært strandpromenaden og gamlebyen, men samtidig deilig tilbaketrukket. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales på det sterkeste!

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Linehh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Georges P, Responsable réception på Best Western Plus Hotel Brice Garden Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2017
Google-oversetting

Dear Linehh
Thank you very much for your nice comment following your stay in our Hotel Brice Garden.
We are pleased to read that every aspect of your stay has pleased you: the decoration of our house and your room, the breakfast buffet, as well as the welcome and the personalized service we work with daily.
We are delighted that you enjoyed our flower garden and that you could enjoy good and relaxing moments.
Knowing that you would recommend and come back with pleasure encourages us even more in our efforts to make each stay an unforgettable one.
We hope to welcome you during your next stay in Nice, meanwhile keep in touch with us by joining us on our Facebook page and benefit from -15% on your next reservation by booking on Facebook!
Best regards
Daniel - Front Desk Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2016

Spesielt bra service med hyggelige medarbeidere. Rommet var veldig lite, men veldig god seng. De holder på med oppussing, men det var ikke sjenerende.
Overraskende bra frokost med egg, pølser, bacon og godt utvalg av frukt, yoghurt m.m.
Kort vei til mange bra og billige restauranter og til strandpromenaden

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, hansrin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Georges P, Responsable commercial på Best Western Plus Hotel Brice Garden Nice, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2016
Google-oversetting

Dear Client,
I would like to thank you for choosing the Hotel Brice during your last visit in Nice and the time you took to write us the interest you attach to our property. I am very delighted to read your comment and will be happy to inform our staff about it. I hope we will see you next summer when you could enjoy the breakfast outside in the garden.

I am looking forward to the pleasure of welcoming you in the future.
Best Regards,
Ana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mai 2016 via mobile enheter

Helt greit hotell med sentral beliggenhet. Hotellet ligger med kort gangavstand til det meste, og rommet vårt som lå i første etasje var av nyere standar. Hotellet hadde en liten uteplass som kunne med fordel ha været utnyttet bedre med en hyggelig uteservering.

Dato for oppholdet: april 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Hasse007
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2015 via mobile enheter

Hotellet er litt slitt, men har en kjekk hage og personalet er veldig hyggelige. Sentral beliggenhet, ca 5 min å gå til promenaden. Frokosten er veldig bra til å være fransk. Minus er en katt som driver rundt i frokostområdet og blir kjælt med av kjøkkenpersonalet.

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Metteturisten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser