Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (678)
Filtrer anmeldelser
678 resultater
Vurdering fra reisende
316
282
63
11
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
316
282
63
11
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 678 anmeldelser
Anmeldt 4. desember 2017

Hotellet er enkelt og greit med god beliggenhet i Nice. Små rom og liten spiseplass innendørs, men med mulighet til å sitte ute i bakgården i godt vær. God service og hjelpsomhet fra personalet i resepsjonen. God valuta for pengene.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2017

Hotellet har en veldig fin beliggenhet i Nice med kort avstand til gamlebyen, promenaden og stranden.
Vi hadde et lite rom der dobbeltsengen tok det meste av plassen. Sengen var god og det samme var rengjøringen.
Veldig liten «spisesal» gjorde at frokosten ble litt kaotisk. Vi var uansett fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, leif_moen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HOTEL DE LA FON... N, Responsable relations clients på Hotel de la Fontaine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2017

Takk for ditt opphold!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2017

Trivelig hotell med fin beliggenhet. Frokostavdelingen med fontenen er både trivelig og avslappende, og frokostbuffeen er av veldig god kvalitet. det er hyggelige folk på hotellet som setter pris på sine gjester. Vi hat brukt hotellet i mange år, og føler oss alltid vel både med hotellet/rom/ frokost og betjening.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, 470steinarr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HOTEL DE LA FON... N, Responsable relations clients på Hotel de la Fontaine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. august 2017

Tusen takk !

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017

Perfekt beliggenhet, med alt i umiddelbar nærhet! Flotte restauranter og kafeer samt stender og butikker i gå avstand. Eneste minus var at hotellet ikke har garderobe/dusjmuligheter etter utsjekk. Kan anbefales:)

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, stinesof
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HOTEL DE LA FON... N, Responsable relations clients på Hotel de la Fontaine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2017
Google-oversetting

Dear Stinesof,
Takk for ditt opphold!
Thanks for appreciating the location and other facilities of our hotel!
We don't have a shower in the reception which is normal:). After the check-out the guests can leave the luggage at the reception and use toilets if necessary. We'll be happy to welcome you again in the future.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2016

Ja, hyggelig! Betjeningen, unge damer fra Algeri og Georgia, så vennlige og behagelig service. Utmerket frokost. Rom med gode senger. Sentralt i byen. Og fornuftig pris. Her bor jeg også neste gang when in Nice, so nice

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Vidar K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HOTEL DE LA FON... N, Responsable relations clients på Hotel de la Fontaine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. oktober 2016

Takk for oppholdet! Vi vil være svært glade for å ønske deg velkommen igjen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser