Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill på forhånd
  
oversatt av Google
Ulike måter å oppleve Slottshaugen på
fra USD 42,01
Mer informasjon
fra USD 53,36
Mer informasjon
fra USD 64,72
Mer informasjon
Anmeldelser (9 009)
Filtrer anmeldelser
9 009 resultater
Vurdering fra reisende
5 949
2 773
255
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 949
2 773
255
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 9 009 anmeldelser
Anmeldt 27. august 2017 via mobile enheter

Fint og nydelig utsikt på toppen, passer alle i alle aldere. Godt med heis opp i varmen. Og at den var gratis.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, 15annettet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Flere ulike ruter til toppen. Drikk mye vann i varmen. God drikkevannskilde, store arealer for ballspill, petanque og annet. Lekestativer for barna. Benker som egner seg for lunch, eller bruk gressplenene. En herlig utsikt i alle retninger.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Tore Lennart L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2017 via mobile enheter

Man må besøke Slottshaugen. Det er spennende å gå til topp fordi utsiktene blir bedre og bedre med hver meter. Det er litt tungt men man kan bruke gratis en heis der. Det ligger en cafe på toppen. Vann, is kan de tilby. Det går aerobics trening der også. Noen blir so imponert at de begynner å gjøre øvelser i lag også.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Lena_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

De mange trappene er verdt strevet. Utsikten over Nice fra toppen er betagende. Selv en varm dag er det vind og luftig på kanten over det lille fossefallet.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, 977janw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2017

Vi gikk opp siden med alle trappene og ned et annet sted og endte da i gamlebyen. Hyggelig park på toppen og nydelig utsikt.

Dato for opplevelse: mai 2017
Takk, unnh70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser