Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Old Town på
fra USD 24,16
Mer informasjon
Segway-tur
456 anmeldelser
fra USD 38,66
Mer informasjon
fra USD 28,99
Mer informasjon
fra USD 120,80
Mer informasjon
Anmeldelser (12 332)
Filtrer anmeldelser
12 332 resultater
Vurdering fra reisende
7 785
3 894
546
74
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
7 785
3 894
546
74
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 12 332 anmeldelser
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

La deg bare rive med...gå til høyre ....eller venstre i neste kryss. Her ligger skattene på rad og rekke. Bruk god tid, sitt ned ved et bord midt i gata, spis litt lokal mat, drikk et glass vin stottre litt på fransk og la deg bare bli en del av dette eventyret.
Vi kommer igjen, og igjen.....og igjen og finner stadig nye skatter. Se forbi turistfellene og ha med litt cash i lomma, det kan være lurt ikke alle tar kort.
Enjoy!

Dato for opplevelse: september 2018
1  Takk, SIv Hilde L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Ta deg en rolig spasertur i gamlebyen og se på folkeliv og bygninger med masse detaljer. Her er det trangt mellom husene. Yrende folkeliv med handel og restauranter.
Slakteren har lang kø i sin velfylte disk!

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, Stivanz4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Flotte små gater og smau slynger seg gjennom denne gamle bydelen av Nice. Her jryr det av resturanter, barer og cafeer samt butikker av alle slag. Firskjelluge kurker i massevis. Mange turistfeller her men slik er det nå engang slik på slike plasser. Nydelig blomster og grønnsakstorg. Flott sted som må oppleves

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 299geir_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Litt vanskelig å finne frem i de smale gatene,men det er koselig og romantisk å gå her og finne en koselig restaurant for lunch eller middag, markedet erogså et besøk verdt.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, hlaud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Et av stedene i Nice en må besøke. Men vær forberedt på å gå i kø, og atter kø. Gamlebyen er så kommersiell, at en kan ikke kalle den «gamleby», kanskje kjøpesenter i gamle bygninger ville passet bedre. Kunst og juggel omhverandre, og mange restauranter og kafeer. Vi har vært her før, så det var ingen høydare. Men likevel et must når du først er i Nice.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Brussels188644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser