Anastasia
5,0 av 5 boblerAnmeldt 26. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2022
Christine Stenger, Directeur généralHotel Nap by HappyCulture, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. aug. 2022
Un grand merci pour votre très gentil commentaire !
Au plaisir de vous revoir à l'hôtel Nap de Nice,

1.0 km fra Hotel Nap by HappyCulture
Ved stranden
  • LeMeridien.com
0.6 km fra Hotel Nap by HappyCulture
Registrer gratis for lave priser
0.7 km fra Hotel Nap by HappyCulture
Ved stranden
  • ibis Styles
Se flere hoteller i Nice
Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Vi var i Nice sentrum i to netter, og dette hotellet passet veldig godt til vårt formål. Nærhet til det meste.

Vi hadde familierom med trapp opp til en ganske stor hems med dobbeltseng. Barna lå nede i en sovesofa det såvidt var plass til. Opplevde lite støy, frokosten var ganske gjennomsnittlig og litt for dyr. Hadde vi reist uten små barn hadde vi spist frokost et annet sted.

Hyggelig personale som hjalp til ved behov. Kan ikke forvente mer av et 3-stjerners hotell enn det man får her.

Tommel opp.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Morten S
Christine Stenger, Directeur général på Hotel Nap by HappyCulture, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2022

Thank you very much for taking the time to leave us this feedback !
We are happy to read that you appreciated the kindness of our staff and our location.
Looking forward of welcoming you again.

Anmeldt 28. september 2021 via mobile enheter

Søtt lite hotell med god beliggenhet midt i Nice. Ikke spesielt med bråk med tanke på at den ligger sentralt. Fine og rene rom som er perfekt for en liten helgetur til Nice. God valutta for pengene. Anbefales:)

Takk, elinegansmoe
C Stenger, Directeur général på Hotel Nap by HappyCulture, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2021

Dear elinegansmoe,
Thank you very much for your kind comment !
We are very happy to hear that you enjoyed your stay in Nap Hotel Nice.
Thank you for appreciating the location in the city center of Nice and our services.
Looking forward of welcoming you in Nap hotel.

Anmeldt 22. september 2021

Jeg med kjæreste var veldig fornøyd med pris og kvalitet forhold her. Sentralt hotell med kort avstand til det meste. Rommet var rent og stort nok for 2 personer. Personalet er veldig raskt og effektiv. Fikk masse gode anbefalinger om ting vi kan gjøre i Nice fra resepsjonist Olga.
Anbefales :)

Romtips: god avstand
Takk, nasssstiaa

Dear nasssstiaa,
We would like to thank you for a very warm comment and your precious time to write it.
We are very happy to hear that you had a good stay in our hotel during your stay.
Looking forward of welcoming you again in Nap hotel.
Best regards,

Anmeldt 22. september 2021

Veldig koselig hotell, utrolig hyggelige folk i resepsjonen , Olga , for eksemple, Dette var mitt første besøk og blir garantert ikke det siste! Anbefales 👍🏻 Sentralt og god beliggenhet Hadde et perfekt opphold her

Takk, natalialF8592GZ

Dear natalialF8592GZ,
Thank you very much for your kind comment.
We are very happy to hear that you enjoyed your stay at Nap hotel Nice.
Thank you for appreciating our location, sevices and staff.
Looking forward of welcoming you.

Anmeldt 7. juni 2016

Hotellet har en veldig god beliggenhet midt i sentrum av Nice. Hotellet er lite, har små og trange korridorer. Rommet vi fikk var bra, vi fikk mye for pengene. Vi var to venninner og vi fikk to enkeltsenger satt sammen, god gulvplass på hver siden av sengen. Stort klesskap med safe, skrivepult. Veldig flott bad. Og aircondition.

Hotellet var under oppussing når vi var der så det var litt kaotisk i gangene, men det gikk helt greit for oss.

5 minutt spasertur til stranda, helt perfekt!

Veldig hyggelig resepsjonister!

Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, 129nataliel
Crillon06, Directeur général på Hotel Nap by HappyCulture, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2016

Dear Natalie !
Thank you very much for your kind comment.
We are very happy to hear that you enjoyed your holiday with a friend in our hotel.
With our central location in the city center it is very easy to visit by walking.
Thank you for appreciating our renovation works and our new decoration and room equipment.
It was very nice to have you as the guests in our hotel !