Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
CarinaOslo
Kolbotn, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 6. nov. 2018
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Directeur généralGoldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. nov. 2018
Kjære kunde, takk for den positive kommentaren på ditt opphold Goldstar. Vi er glade for å lese at våre tjenester som svømmebassenget og terrassen, samt godheten til våre ansatte har vært av hans gradimeto. Vi håper også at vår sentrale og optimale beliggenhet har gitt deg muligheten til å oppdage skjønnheten i denne byen. Det er også en glede å lese at han elsket sin romslige Suite, og at dette var et annet positivt aspekt av hans tur til Nice. Vi håper derfor at dette bare er den første av mange fremtidige ferier på den franske rivieraen. I forkant av å motta deg snart i fremtiden, utvider vi hjertelig hilsen. Med vennlig hilsen, retningen.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 876
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.3 km fra Goldstar Apartments & Suites
kr 3 024
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 2 727
  • Vio.com
    kr 2 392
  • Hotels.com
    kr 2 722
0.8 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
kr 2 867
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 2 867
1.4 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
kr 2 492
  • ibis Styles
    kr 2 331
  • travelup.com
    kr 2 170
  • Expedia.com
    kr 2 467
0.4 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
kr 3 633
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 3 631
  • Vio.com
    kr 2 929
  • Expedia.com
    kr 3 643
1.0 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
Romservice
kr 2 083
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
    kr 2 082
  • Vio.com
    kr 1 685
  • Expedia.com
    kr 2 085
0.8 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Exterior view
kr 1 576
kr 1 427
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 576
5.0 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
kr 7 298
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.5 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 7 226
  • Priceline
0.3 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
Ved stranden
Exterior view
  • ibis Budget
    kr 1 269
  • Hotels.com
  • Algotels
1.8 km fra Goldstar Apartments & Suites
Gratis Wi-Fi
Se flere hoteller i Nice
Anmeldelser (827)
Filtrer anmeldelser
828 resultater
Vurdering fra reisende
268
323
142
50
45
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
268
323
142
50
45
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 828 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2018 via mobile enheter

Det første som møtte oss i resepsjonen var intens lukt av rengjøringsmidler og en småfrekk ansatt. Rommet minnet litt om en båtlugar, med fliser både på gulv og vegger, og mørkebrunt panel og dører. Da vi først fikk rommet var vi heller ikke 100 % fornøyde med rengjøringen. Vi opplevde også rommet som veldig fuktig, til tross for at vi hadde på AC. Ellers var det et fint bassengområde på taket og i grei avstand til både strand og shopping.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, everydaydreamer90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Goldstar Team på Goldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juli 2018
Google-oversetting

Dear Hotell, thank you for this feedback and for choosing to stay with us during your trip to Nice. We are happy that you liked our pool area with terrace where you have the possibility to enjoy the sun having a drink and that you enjoyed our nice location next to the main attractions in the city. We are surprised on your words about the style of your suite, as usually appeal the most of our customers, and the cleaning service as we have always assigned a relevant importance to the cleanliness in order to keep the best quality for our guests. We hope we will be welcoming you back for another stay in the near future. Kindest Regards. The Goldstar Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotel rent og pent. God frokost på hotellet. Personellet var hjelpsom og var imøtekommende. Fikk hjelp alltid om det var noe Ikke lang fra strandet heller. Perfekt for familier rolig og ikke mye bråk. Anbefales på sterkeste.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, erdal V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Directeur général på Goldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2018
Google-oversetting

Dear Erdal, We really thank you for sharing with us your experience about your recent stay in Goldstar. We are pleased to know that the cleannes was high apreciated, as well as our delicious breakfast and helpful staff. We see as well that you enjoyed our spacious family suites and their comfort. We are looking forward for welcoming you soon again in Goldstar. Kindest regards, The Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2016 via mobile enheter

Vi kom til et trivelig hotel. De som var i resepsjonen var hjelpsom med oppbevaring av baggasje og kom med den når rommet vårt var klart. Rommet med 3 stk var stort ,liten kjøkkenkrok med alt man trenger. Stort hjørnebadekar på badet var det også. Vi spiste ikke på hotellet, kjøpte mat som vi spiste på rommet. Vi var oppe på terrassen og solte oss, vi var ofte alene der. Bassenget trenger å få nye fliser ettersom mange av dem var løse. Ellers var det kjempe bra med solsenger og handduker som lå i sengene. Var også personal ifra resturangen som var og lurte om vi trengte noe. Hit kommer vi gjerne tilbake. Et sentralt hotel, til jernbanestasjonen og butikker.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, monicabX6221ZO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Directeur général på Goldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2018

Kjære kunde, Takk for at du valgte Hotel Goldstar Resort & Suites for ditt opphold i Nice. Vi er glade for at reisen har levd opp til forventningene. Det er en glede å lese sin positive kommentar, vi er glade for å lese at hans erfaring var positiv. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til en neste tur. Med vennlig hilsen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2015

Hotellet har flott beliggenhet. Ligger veldig sentralt og kort vei til det meste. Både jernbane, strand, severdigheter, shopping og restauranter. Vi (4 venninner) bodde på en suite på 50 kvm med et lite tekjøkken, og det fungerte 100 %. Betjeningen var veldig hyggelige og hjelpsommer. Veldig fin løsning med tilgang til bad og toalett fra begge soverom. Vi spiste ikke på hotellet. Det var dyrt. Dessverre fikk vi ikke tid til å benytte oss av bassenget på taket.
Hadde et helt super opphold.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, Mvf68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Directeur général på Goldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Dear guest, We thank you for taking time and sharing your feeback. It was a pleasure to welcoming in Goldstar Resort & Suites. Kindest regards, The Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2015

Hotellet ligger veldig sentralt. Kort vei til jernbanen, severdigheter, shopping og restauranter. Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Vi (4 damer) hadde suite på 50 kvm med tekjøkken. Dette fungerte veldig bra. Flott løsning med tilgang til bad og toalett fra begge soverommene.
Vi fikk dessverre ikke benyttet oss av bassenget på taket pga hektisk program.

Dato for oppholdet: september 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, MelindaVF
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Goldstar R, Directeur général på Goldstar Apartments & Suites, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2018
Google-oversetting

Dear guest, We thank you for taking time and sharing your feeback. It was a pleasure to welcoming in Goldstar Resort & Suites. Kindest regards, The Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser