Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 333
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.10.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 332
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.10.22
Trip.com
USD 310
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 14.10.22
Hotels.comUSD 333
PricelineUSD 333
Orbitz.comUSD 333
Se alle 16 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 189)
Filtrer anmeldelser
4 189 resultater
Vurdering fra reisende
2 677
1 001
311
118
82
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 677
1 001
311
118
82
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 189 anmeldelser
Anmeldt 8. januar 2018

Hotellet ligger sentralt i Nice.
Kun 12 minutters gange til Gamlebyen
Hverken standarden på hotellet eller betjeninger var noe eksepsjonelt.
Vi vil prøve et av de andre hotellene med samme standard neste gang vi besøker Nice.
I evalueringen er det spørsmål om særpreg. Det spørs hva man legger i det. Hotellet har Casino og det må vel regnes som et særpreg. Bortsett fra det så fant ikke vi noe spesielt. Prisen var grei. Dette er også noe som er vanskelig å si noe spesielt om. Vi regnet hotellet som midt på treet når man tar i betraktning at det har 5 stjerne

Romtips: Ikke noe støy som vi merket til tross for at rommet vendte ut mot stranden
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, torsa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Socialmediapalais, Executive Assistant på Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write a review on Trip Advisor following your recent stay with us.

Please accept our sincere apologies as we can understand from your review that we did not fully meet all of your expectations. It is disappointing for us to read your comments as we take pride in making our guests’ stay the most comfortable and memorable one.

We hold our guests' remarks to high esteem and we truly appreciate that you've shared them with us.

We understand why you would rather stay to another hotel next time you visit the French Riviera, but if you ever want to give us a 2nd chance, please contact me directly as we will be extremely happy to welcoming you back to Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée and show you what we are capable of.

Best Regards,

Noellie Ginoux
Executive Assistant

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2017 via mobile enheter

Trenger en oppgradering av basseng området for å fortjene 5 stjerner, men ellers veldig bra. Fine og store rom, perfekt beliggenhet. Personalet var imøtekommende og hyggelige, men glemte å reservere solsenger på stranden. Alt i alt en veldig god opplevelse.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, Thomas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Socialmediapalais, Marketing Communication Manager på Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

We would like to thank you very much for your comments on Trip Advisor.

What a pleasure to hear that you had a very nice stay and that you especially enjoyed the perfect central location of the hotel, the professionalism of our staff and your spacious room.

Please be assured that we pay all our attention to your feedback concerning the swimming pool in order to improve your future experience.

Looking forward to welcoming you back to Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée during your future travels to the French Riviera,

Best regards,

Floriane Malignon
Marketing Communication Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017 via mobile enheter

Supert Hotel, med fantastisk beliggenhet.
Rommene og lobbyen er flott.
Mangler en lobby bar og bassenget mangler parasoller.
Solsengene blir for varme i solen da området delvis lukket.
God tilgjengelighet til strand

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, espenk792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Socialmediapalais, Marketing Communication Manager på Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for writing a review on Trip Advisor regarding your stay at Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée.

We are happy to learn you had a pleasant stay especially thanks to our perfect location and your comfortable room.

We thank you for your feedback concerning the pool and the lobby. Please be assured that your comments are essential for us to improve your future experience.

Looking forward to your next visit during your future travels to Nice,

Best regards,

Floriane Malignon
Marketing Communication Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2017 via mobile enheter

Både beliggenhet, service og rommet står til høyeste karakter.
Vi fikk både sjekke tidlig inn og beholde rommet lenge avreisedagen. Topp hotell! Vi fikk kake på rommet, de fanget opp at vi feiret noe da vi bodde der.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, HospitalityHilde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Socialmediapalais, Marketing Communication Manager på Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review on Trip Advisor, following your stay at the Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée.

It is a pleasure to learn that you enjoyed your stay and more specifically our perfect central location, the professionalism of our staff and your comfortable and spacious room.

Looking forward to welcoming you back to the Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée for your future stays in Nice,

Best regards,

Floriane Malignon
Marketing Communication Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2016

Fantastisk hotell med perfekt beliggenhet. Gode senger, bra frokost, og veldig hyggelig og behjelpelig betjening. Sentralt beliggende med gangavstand til handlegater og severdigheter som gamle byen og Slottsparken. Nydelig sted å rømme fra hverdagen litt.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hyatt Hotels
Takk, joacimj271
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Socialmediapalais, Marketing Communication Manager på Hyatt Regency Nice Palais de la Mediterranee, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your review on Trip Advisor, following to your stay at the Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée. What a fantastic review!

It is such a pleasure to read your wonderful comments concerning the hotel, your comfortable room and the quality of our breakfast selection. We are also delighted to hear that you enjoyed the central location of the hotel, just a few steps away from the old town and the shopping area.

We look forward to welcoming you back to the Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée for your future travels to Nice.

Best regards,

Floriane Malignon
Marketing Communication Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser