Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Amazing”
Anmeldelse av Le Bistrot Gourmand

Le Bistrot Gourmand
Bestill bord
Vurdert som nr. 167 av 2 124 Restauranter i Nice
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Forretningsmøter, Romantisk, Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 21. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk restaurant! Nydelig mat og personale tar virkelig vare på deg! Et sted som absolutt må oppleves. Lokalene står også til forventningene.

Dato for besøk: september 2021
Takk, irmelinp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 276)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 276 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Vi besøkte restauranten i forbindelse med en feiring. Vi ble godt tatt i mot av et veldig serviceinnstilt og vennlig personale. Restauranten var deilig avkjølt og sval i en ellers varm dag. Vi bestilte en fire-retters meny, og hvert eneste måltid var helt upåklagelig. Maten ble presentert på en god måte, og både så og smakte veldig innbydende. Maten ble godt tilpasset glutenfritt kosthold. Anbefales.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 253kinep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Flere svært gode retter av høy kvalitet. God service og verdt et besøk. Gir ikke full score, da vi opplevde at rettene ikke når helt opp i øverste nivå. Vi hadde en veldig fin kveld og kan anbefale den. Meget gode lokale vinanbefalinger!

Dato for besøk: juni 2018
Takk, morgant255
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. april 2018 via mobile enheter

Fantastisk! Velg lunsjmeny og få et fantastisk måltid!!! Har også glass med vin tilpasset menyen. Velger dette stedet gjerne igjen!

Dato for besøk: april 2018
Takk, Hanne T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2017

Godt besøkt en tirsdag i siste uke av august. Bordbestilling anbefales. Flotte bord inne. Greit ute ved (litt) trafikkert gate. Hyggelig mottagelse og profesjonell og kunnskapsrik servitør. Variert meny. Følg kokken eller velg selv. Positiv vilje til å imøtekomme gjestenes ønsker. Potetstappe byttes i annet..kjøtt serveres (selvsagt) i samsvar med bestilling. Dødt eller rødt..ulikt og godt ekstra serveres mellom rettene. Lufttemperatur 26 celsius. Rødvin servert med nær samme temperatur. Isbøtte kom. Dette kunne vært bedre. En god kveld. En føler seg ivaretatt. Forsvarer på alle måter prisnivået.

Dato for besøk: august 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Le Bistrot Gourmand, så også på

Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
Nice, Franske Riviera - Cote d'Azur
 

Har du vært i Le Bistrot Gourmand? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.