Absolutt verdt turen - litt kostbart, men absolutt verdt det!
Vi dro opp tidlig på morningen, køen var minimal og vi fikk en fin opplevelse på toppen.
Absolutt verdt turen - litt kostbart, men absolutt verdt det!
Hallo,
Het Compagnie du Mont-Blanc-team bedankt u voor het delen van uw ervaring.
We hopen u weer te zien bij uw volgende bezoek aan Chamonix.
Met vriendelijke groet,
Gjør det! Det er en spektakulær tur med fantastisk utsikt bare været er bra. For de som vil er ski ned Valle de blanche en super sak. Men uansett er dette et must når man først er her.
På mitt 4 forsøk var endelig Kabelbanen åpent og jeg valgte å dra selv det var lavt skydekke. På toppen så vi ingen ting men det var en flott utstilling og høyden ga jo opplevelsen. Over 80 % kinesere som vi opplever overalt, litt krevende. Anbefaler turen selvom det ikke er skyfritt. Vil prøve på nytt neste gang hvis himmelen er blå
Er du i Chamonix eller omegn er en tur opp på Aiguille du Midi et must. Imponerende - intet mindre. Hvis du i tillegg liker å stå på ski, anbefaler jeg å ta turen ned igjen på ski. 23 km pur skiglede!
Vanvittig spennende opplevelser hvor du tar 2 gondolbaner opp for å komme opp på 3800 meters høyde. Kan virkelig anbefale turen opp og ned. God utsikt over Alpene og du ser rett mot Mont Blanc (Europas høyeste fjell). Ta heisen helt opp på toppen for å få denne utsikten
Det er egentlig litt juks å bli flyttet opp til 3800 MOH i en gondol, men for en spenning og for en luftig opplevelse. Vi var heldige og unngikk kø den første turen, tur to var det organisert kø i 30 min. Dette er en luftig opplevelse med mange utsiktspunkt. Ta turen i fin vær. Anbefales på det sterkeste. Koster ca 62 euro tur/retur.