Nydelig sted. Flott å kunne komme seg unna midt i München. Fint plass å trene/ løpe. Stille og rolig.
Utrolig fin og veldig stor park hvor man sikkert kan bruke mange timer. Gøy å se på surfing i kanalen.
Den engelske hagen er en stor park som oppleves som en fredelig oase i en ellers travel by. Tips: Ta turen innom den kinesiske hagen og kjøp en seidel øl og bratwurst med surkål.
Dette er ikke den beste attraksjonen i München og vi mener andre parker/grøntområder i byen er bedre enn denne.
Flott og meget stor og langstrakt park i sentrum av Munchen. Vi løp parken frem og tilbake på langs som en del av Munchen marathon. Virkelig en fin park og fint turområde. Flott opplevelse.
Fin park for avslappning, sykling, løptur eller ein roleg gåtur. Parken er veldig stor og ein bør sette av ein del timar om ein ynskjer å få med seg heile parken. Det er moglegheiter for piknikk og soling om det er av interesse. Det er lite skilt i sjølve parken som gjer at det er noko vanskeleg å orientere seg. Passer for både barnefamiliar og venneturar. Det er ender og svanar i parken som er tamme.