Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Hopp-på-hopp-av-tur i München
1 096

Bestill på forhånd
fra
USD 22,68
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve English Garden på
fra USD 22,68
Mer informasjon
fra USD 44,25
Mer informasjon
fra USD 103,27
Mer informasjon
fra USD 59,73
Mer informasjon
Anmeldelser (18 033)
Filtrer anmeldelser
18 033 resultater
Vurdering fra reisende
12 288
4 852
780
82
31
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12 288
4 852
780
82
31
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 18 033 anmeldelser
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig fin og veldig stor park hvor man sikkert kan bruke mange timer. Gøy å se på surfing i kanalen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Kristine A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Den engelske hagen er en stor park som oppleves som en fredelig oase i en ellers travel by. Tips: Ta turen innom den kinesiske hagen og kjøp en seidel øl og bratwurst med surkål.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2018

Dette er ikke den beste attraksjonen i München og vi mener andre parker/grøntområder i byen er bedre enn denne.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Fharald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. oktober 2017

Flott og meget stor og langstrakt park i sentrum av Munchen. Vi løp parken frem og tilbake på langs som en del av Munchen marathon. Virkelig en fin park og fint turområde. Flott opplevelse.

Dato for opplevelse: oktober 2017
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2017

Fin park for avslappning, sykling, løptur eller ein roleg gåtur. Parken er veldig stor og ein bør sette av ein del timar om ein ynskjer å få med seg heile parken. Det er moglegheiter for piknikk og soling om det er av interesse. Det er lite skilt i sjølve parken som gjer at det er noko vanskeleg å orientere seg. Passer for både barnefamiliar og venneturar. Det er ender og svanar i parken som er tamme.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, SivJanneR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser