English garden var det vi forventet, bare mye bedre. Rolig, fint, rolig og mye gåing og frisk luft. Vi er heldige som kom nå naturen var i så fine farger. Bladene dalte og luften er kjølig
12 288
4 852
Nydelig sted. Flott å kunne komme seg unna midt i München. Fint plass å trene/ løpe. Stille og rolig.
Utrolig fin og veldig stor park hvor man sikkert kan bruke mange timer. Gøy å se på surfing i kanalen.
Den engelske hagen er en stor park som oppleves som en fredelig oase i en ellers travel by. Tips: Ta turen innom den kinesiske hagen og kjøp en seidel øl og bratwurst med surkål.
Dette er ikke den beste attraksjonen i München og vi mener andre parker/grøntområder i byen er bedre enn denne.
Flott og meget stor og langstrakt park i sentrum av Munchen. Vi løp parken frem og tilbake på langs som en del av Munchen marathon. Virkelig en fin park og fint turområde. Flott opplevelse.