Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“值得推薦”
Anmeldelse av Haxnbauer

Haxnbauer
Bestill bord
2
man. 26.7.
20:00
Vurdert som nr. 140 av 3 643 Restauranter i München
Kjøkken: Tysk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Store grupper, Lokalt kjøkken, Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

✔️服務好✔️份量足✔️環境整潔
特別推薦:
▫️MENU 3 :slices of veal knckle + mushroom soup + apple fritters 34.5€
套餐均附蔬菜沙拉 牛膝很嫩 菇菇濃湯普通 炸蘋果圈很值得品嚐
▫️Haxnbauer grilled sausages 13€
馬鈴薯泥綿密好吃
本店食物 非 常 鹹!
食物都很美味 唯一的小缺點就是 肉鹹 湯鹹 香腸鹹 酸菜超級鹹加點請三思
人多時段需排隊但不會太久

Dato for besøk: november 2018
Takk, michellesung
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3 648)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 3 648 anmeldelser

Anmeldt 17. mai 2016

Her er det verdt et besøk om du vil ha deilig mat! Restauranten er ikke av de billigste, men maten var virkelig god!

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Gerd R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wolfram S, social media management på Haxnbauer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2016
Google-oversetting

Dear Gerd R, thank you very much for visiting and for recommending our restaurant! Best wishes from all of us at the Haxnbauer in Munich

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2015 via mobile enheter

Har vært i München nå en langhelg og har vært innom for sweinhaxe 2 ganger. Kjempegod mat, drikke og god service. Anbefales

Dato for besøk: november 2015
Takk, Frank B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2015 via mobile enheter

Utrolig god service, god stemning og fantastisk mat. Ikke helt billig, men du verden for en kvalitet. Det anbefales å reservere bord.

Dato for besøk: juni 2015
Takk, jank687
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Wolfram S, social media management på Haxnbauer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2015
Google-oversetting

Dear Jan K, thank you very much for visiting our restaurant and for recommending it on TA. We are glad that you like what we have to offer. Best wishes from our team at the Haxnbauer in Munich

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2013

Hvis du ønsker å smake ordentlig bavarisk mat med surkål, perfekt svor på svineknokkelen og fløyelsmyk potetmos er dette stedet. Fin restaurant med rett atmosfære. Bra service. Valuta for pengene.

Dato for besøk: juli 2013
    • Verdi
    • Atmosfære
    • Service
    • Mat
Takk, Garo2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Haxnbauer, så også på

 

Har du vært i Haxnbauer? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din