Bodde på dette hotellet i fire dager og kan ikke si annet enn at vi ble stadig positivt overrasket over hva dette hotellet tilbød oss.
Hotellet var rent og ryddig, rommene var veldig flotte og den generelle stilen på hotellet var absolutt imøtekommende.
Frokosten var veldig god i den form av at alt var ferskt og alt man trengte for å få påfyll av noe var å si ifra om det var tomt. Det er dessverre en veldig liten frokostseksjon så man må forvente at utvalget ikke er som på norske stor-hoteller, og at ting kan gå raskt tomt.
Personalet var alltid glad og smilende, de spøkte og foreslo tips til turen. Når vi dro spurte de hva vi syntes om byen og om vi hadde fått den uttellingen vi hadde håpet på, noe som virkelig er et lite men vesentlig inntrykk å gi sine kunder.
Om jeg skal nevne noe negativt så er det to ting, ingen av dem noe som hotellet kan noe for.
1) Bulowstrasse sitt ubanstopp er under reparasjon, noe som dessverre fører til en litt lengre gåtur (ca 10 min) om man ønsker å ta en uban. Dette er ikke noe problem i seg selv, men om det regner eller er sent på kvelden så kan denne ekstra gåturen være nok til å overtale en selv til å nyte en drosjetur.
2) Området hotellet ligger i er langt ifra et strøk man ellers finner stor nytte av. Man hører mer fremmede språk enn tysk, nesten ingen kan engelsk og det er 110% umulig å finne en god tysk restaurant. Her er det markeder, jalla butikker, kebabkneiper eller innvandrer-restauranter.
Er man ute etter å nyte noe annet enn en kebab eller vietnamesisk boks med wok i så må man reise et godt stykke.
Utelivet i området bærer også preg av et ganske annet kultursyn enn for den vestlige verden.