Stor buss Berlin hopp-på-hopp-av-sightseeingtur

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Checkpoint Charlie på
Mer informasjon
Anmeldt 16. desember 2018

Her får du ett innblikk i mye av dramatikken som skjedde ved fluktforsøk fra Øst til Vest. Det er utrolig hvor oppfinnsomme folk var for å komme seg over grensen. Her ser du både konkrete eksempler og autentiske bilder på fluktforsøk. Jeg og min mann har faktisk gått via Checkpoint Charlie inn i Øst-Berlin. Det var i 1975. Da hadde jeg en dags besøksvisum for kun Øst-Berlin. Det var en ekkel følelse å gå gjennom Checkpoint Charlie. Man ble kroppsvisitert, og det jeg hadde av vest tyske Mark ble vekslet likt med øst tyske mark, som nesten ikke hadde noen verdi i det hele tatt. Og når du dro tilbake over grensen, ble det du hadde igjen av penger tatt i beslag. Dette visste vi på forhånd, så vi hadde lite penger på oss. Det var godt å komme tilbake til vest!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Restaurantproff
Anmeldt 4. desember 2018

Et spesielt sted. Må oppleves når du er i Berlin for første gang. Kontrollpunktet mellom øst og vest i Berlin. Du kan fortsatt se hvor muren har stått (noen steder).

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Svein G
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Hvis man først er her så bør man få det med seg. Et historisk sted som de fleste har hørt om. Flere museer på stedet som forteller om historien.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, mortenn738
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Checkpoint Charlie må besøkes på grunn av sin historiske betydning.

CC ligger midt i en trafikkert vei som ikke er helt ideelt med tanke på turisme.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, reinsdyr
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Et kontroll punkt mellom øst og vest Berlin. Det står en skuespiller (amerikansk soldat), som man kan ta bilde sammen med (koster tre Euro)

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Hipsterbyraakraten