“Utmerket frokost!”

Vurdert som nr. 145 av 10 946 Restauranter i Berlin
Omgivelser: Mitte (bydel)
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

For det første var det veldig god mat! De hadde mye forskjellige på menyen og noe for en hver smak. Jeg bestilte Mapel- Glazed Bacon Pancake’s. Bestilte også en Raspberry Lime lemonade. Denne var veldig forfriskende og god. Betjeningen var kjempe hyggelig og maten kom fort!

Vil anbefale å reservere bord hvis du tenker deg dit. Virket som er veldig populært sted!

Takk, Aurora Justisia J

Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Stor meny med mange fristende alternativer til frokost. Hadde noen veldig gode pannekaker. Rause porsjoner og hyggelig service. Savnet lett/skummet melk som alternativ i kaffen. Ellers var alt kjempebra. Anbefales!

Dato for besøk: oktober 2019
2  Takk, RikkeAPM
Anmeldt 29. oktober 2019 via mobile enheter

Vi hadde en rolig frokost her. Det var en del folk der, men vi fikk bord fort. Jeg bestilte avokadosandwich med egg og laks, og det kan anbefales. Det var rikelig med pålegg, som varte lengre enn brødet. Det eneste minuset var at det visstnok ikke var mulig å få en mugge med springvann, og at man bare kunne få i små glass. Skulle man ha mer, måtte man bestille flaske. Ellers var servicen bra.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 35matildem
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Vi bodde på et hotell like i nærheten, og dro hit for å spise frokost første dagen. Det var så godt og endte med at vi spiste frokost her hver dag. Det var veldig god mat og mye å velge mellom. Vi likte best veggi burgur med feta og kylling. Ble da gode og mette, klar for å oppleve Berlin. Min venne elsket også is-teen deres, noe av det beste hun har drukket. Jeg testet kaffen, og var utmerket. Skikkelig god håndbrygget kaffe. Cafeen var også en sykkelbutikk med nye kult. Anbefales som frokost, lunsj eller bare en stopp for å ta noe å drikke

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, tonef876
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

Basert på gode omtaler dro vi til denne kaféen for å spise frokost. Kaféen har et veldig trivelig uteområde, hvor vi fikk oss bord. Menyen er stor, med mange frokostalternativer som grøt, amerikanske pannekaker, piadinas mm. Alle fire valgte forskjellige ting, og ingen av oss ble imponert.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Hellebor

Reisende som så på Steel Vintage Bikes Café, så også på

Har du vært i Steel Vintage Bikes Café? Del dine erfaringer!