“Fantastisk mat, fin restaurant og flott service”
Anmeldelse av La Via del Muro

La Via del Muro
Vurdert som nr. 1 674 av 10 861 Restauranter i Berlin
Kjøkken: Italiensk
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 12. april 2024 via mobile enheter

Vi var 6 stykker som bestilte litt forskjellig fra menyen - indrefilet, pizza, pasta - alle rettene var smakfulle og gode! Indrefileten er en av de beste jeg noen gang har spist 🤩

Dato for besøk: april 2024
Takk, kajne

Anmeldt 27. mai 2023 via mobile enheter

Lite servicevennlige, tok ingen bestiller på over 20 minutter, ingen vann på bordet, ingen hyggelig betjening. Vi var en gjeng på 12 stykker og det virket ikke som de ville betjene oss. Vi endte med å gå .

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 179simeng
Anmeldt 18. mars 2023 via mobile enheter

God italiensk pizza🍕 Servitøeren vår hadde sin første dag på jobb og gjorde en utmerket jobb👏🏼 Oppmerksom og opptatt av at gjestene skal være fornøyd😃 Utrolig rask levering av maten, tok 10 minutter fra bestilling til maten var på bordet😃

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Hanne S
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Veldig fint sted å spise med veldig god mat og nær til check Point Charlie. Ansatte var flinke og det tok ikke lang tid før vi fikk maten. Anbefales.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, mariaelisabetac
Anmeldt 12. desember 2012

Denne restauranten ligger veldig nære Checkpoint Charly. Ser veldig fint ut fra utsiden, og det er veldig bra. Spiste oksefilet og en Panna Cotta. Husets vin var også fullt brukbar. Stedet har også en egen Pizzakokk. En annen i vårt reisefølge spiste en ekte Italiensk Pizza. Kjempegod ! Veldig hyggelig og hjelpsom betjening. Anbefales.

Dato for besøk: desember 2012
Takk, ArneG643

Reisende som så på La Via del Muro, så også på

Har du vært i La Via del Muro? Del dine erfaringer!