Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flott tapasbar ”
Anmeldelse av YOSOY Tapas Bar

YOSOY Tapas Bar
Vurdert som nr. 108 av 7 908 Restauranter i Berlin
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 18
Kjøkken: Spansk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Reservasjoner
Omgivelser: Mitte (bydel)
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Hver gang jeg er i Berlin legger jeg alltid turen innom for en bedre lunsj på Yosoy! Kjempegod tapas, gode viner og hyggelig betjening.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 590bj_rna
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 510)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 1 510 anmeldelser

Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Herlig stemning! Intimt og koselig sted, fullt av folk, god tapas, god service. Følte at vi brått var midt i Madrid!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Hannehg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2018 via mobile enheter

Maten kom veldig fort og smakte helt fantastisk! Anbefales på det sterkeste! Beste tapasen jeg har spist!

Dato for besøk: januar 2018
Takk, mariona491
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. desember 2017 via mobile enheter

Vi var tre som delte en vegetarisk miks og en kjøtt-miks, i tillegg til at bestilte albondigas, dadler i bacon og gambas. Alt smakte strålende. Kanskje litt mye oliven og peppers for vår smak, men rikelig med mat. Med 5 stk San Miguel som drikke kom det hele på 53 euro, så value for money får du her. Servitør var meget effektiv og oppmerksom, alt ble servert med et smil.
Jeg kommer tilbake, og dette anbefales ☺

Dato for besøk: mai 2017
Takk, HegeLS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2017

Koseligt lokale, god tapas og god sangria
Intim og koselig spansk restaurant.
Maten smakte godt og var bra pris på den.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, snaala
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på YOSOY Tapas Bar, så også på

 

Har du vært i YOSOY Tapas Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.