Designmessig er hotellet veldig fint, men den bråkete heisen, og mangelen på respekt for ubehaget dette gir, gjør meg nødt til å trekke (minst) 2 poeng.
Rommet var veldig lekkert, sengen var god og dusjen var bra. Det eneste jeg har å utsette på selve rommet (bortsett fra de tynne veggene og plasseringen inntil heisen), er at hvis du velger å ha et rått betonggulv - som ser fint ut, men er utrolig kaldt å gå på (!), så må du faktisk koste på deg litt varme under det. De tynne tøflene de hadde lagt ut på rommet hjalp lite.
Lobbyen er veldig stemningsfull, med god musikk og de serverer gode drinker i baren så lenge som gjestene har lyst til å bruke fasilitetene. «We close at 2am, or when the last guest leaves.»
De har et stort problem...Vi bodde på et av de nyoppussede Overlook-rommene, men dessverre fikk vi rom 403 som er nærmest heisen. Denne heisen var den mest høylytte jeg noen gang har opplevd, og det hørtes nesten ut som den var inne på rommet vårt da vi skulle sove. Vi ga beskjed i resepsjonen, og de innrømte at de var klar over problemet - men likevel fikk vi ikke tilbud om et annet rom. Hotellet var langt fra fullbooket, og det fantes flere andre rom på samme størrelse, så at de i det hele tatt leide ut dette rommet først er rett og slett respektløst!
De har et stort problem med kloakklukt i gangene, trapperommet og heisrommet! Heldigvis er det ikke noe lukt i lobbyen eller inne på rommet. Bygget var også preget av dårlig vedlikehold, det var ikke lys i et eneste trapperom hele den tiden vi var på hotellet. Å skifte pærer er ikke noe dette hotellet har en god rutine på.
DET FATALE
Alt i alt lå hotellet an til en 3’er, men så skjedde det fatale ved utsjekk. Jeg gir Mastercardet mitt til den som står i resepsjonen, hun går videre med utskjekkingen, men så sier hun etter en stund at det ble noe galt med transaksjonen, så hun må ha kortet på nytt. Jeg sier at hun fortsatt har kortet mitt, men hun sier at hun har gitt det tilbake. Jeg viser frem kortmappe, lommer, veske osv., men hun svarer med at hun ikke har kortet mitt, så jeg må ha fått det tilbake. Jeg sier da at hvis hun ikke har det, så har noen stjålet det mens hun hadde det, og etter en stund går hun med på at det kan være en mulighet. Det står flere personer rundt og venter på service, og når hun til slutt sier at hun skal gå og sjekke kameraene, er det en mann som «plutselig» finner et kort som ikke er hans i hans lommebok, og spør om det er mitt. Det er det selvfølgelig! Hun snakker med kollegaen sin, som innser at han bare har tatt et kort ut av en kortmaskin og gitt det til en han trodde stod og ventet på kortet sitt. Og vedkommede tok bare i mot og puttet det i lomma. Uansett om dette var avtalt spill, eller bare en skikkelig alvorlig tabbe, så er dette noe av det verste jeg har vært borti! Jeg tror heller ikke det er tilfeldig at kortet «plutselig» dukket opp rett etter at vi ba dem sjekke kameraene.
Med denne avslutningen kan jeg ikke gi noe annet en ett poeng, selv om mye var positivt med dette hotellet.
Så, hvis du skal bo på dette hotellet: pass godt på kortene dine!!Mer
Vis mindre