Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Lineshh
Gjøvik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 4. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, ManagerScandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 4. des. 2018
Dear guest,

Thank you for your personal feedback. We are glad that you enjoyed your stay with us and that we could please you with the upgrade. It is also lovely to read that you appreciated our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon.

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 2 506
Fullt refunderbart
  • Hyatt.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.5 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 261
kr 1 218
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.7 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
kr 1 128
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
5.1 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 319
  • Hotels.com
2.1 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Restaurant
Romservice
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 413
  • Priceline
2.2 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 640
  • Priceline
3.3 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
The Circus Hostel
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 605
  • Hotels.com
3.4 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
  • Algotels
  • Expedia.com
    kr 1 150
  • Priceline
3.7 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Single / double room
Go to your Happy Price
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 483
  • Hotels.com
6.0 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Berlin
Anmeldelser (5 160)
Filtrer anmeldelser
5 161 resultater
Vurdering fra reisende
2 750
1 696
443
168
104
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 750
1 696
443
168
104
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 5 161 anmeldelser
Anmeldt 3. november 2018

Bodde her i forbindelse med en lang weekend.
Kjapp & grei innsjekk (God service fra alt av personell på hotellet!).
Fine og moderne rom med mulighet for å åpne vindu for lufting.
Grei frokost ( tillegg), med bra utvalg .
Hotellet ligger i et rolig område, men nært attraksjoner.
Litt lite utvalg av restauranter og barer i området, så jeg vil nok bo i et annet område neste gang jeg er i Berlin...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 195kd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej dear guest,

Thank you for taking the time for a personal feedback. We are glad to read that you had a comfortable stay with us and that you keep our team in positive memory. It is also lovely that you enjoyed our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon!

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2017

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 13. november 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger sentralt til rett ved Potsdamer Platz, men er likevel et stille og rolig nabolag. Fine og rene rom. Kunne ønske at frokost var inkludert sånn som scandic vanligvis har, men det er det eneste som trekker ned.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, K_Norge
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser