Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 117
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Expedia.com
USD 117
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.02.23
Vio.com
USD 107
Vis tilbud
Hotels.comUSD 117
ScandicHotels.comUSD 117
Destinia.comUSD 130
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 892)
Filtrer anmeldelser
4 892 resultater
Vurdering fra reisende
2 611
1 628
408
152
93
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 611
1 628
408
152
93
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 4 892 anmeldelser
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Kom hit tidlig en fredag morgen, fikk rom med en gang og gratis oppgradering til superior room. Rent og fint rom. Litt minus for kun tyskdubbet TV-kanaler. Men man er jo ikke i Berlin for å se på tv :)

Stor frokostsal og bra utvalg.

Kort vei til T-bane/undergrunn.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Line Strande H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your personal feedback. We are glad that you enjoyed your stay with us and that we could please you with the upgrade. It is also lovely to read that you appreciated our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon.

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Bodde her i forbindelse med en lang weekend.
Kjapp & grei innsjekk (God service fra alt av personell på hotellet!).
Fine og moderne rom med mulighet for å åpne vindu for lufting.
Grei frokost ( tillegg), med bra utvalg .
Hotellet ligger i et rolig område, men nært attraksjoner.
Litt lite utvalg av restauranter og barer i området, så jeg vil nok bo i et annet område neste gang jeg er i Berlin...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 195kd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej dear guest,

Thank you for taking the time for a personal feedback. We are glad to read that you had a comfortable stay with us and that you keep our team in positive memory. It is also lovely that you enjoyed our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon!

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2017

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. november 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser