Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Scandic Hotels
kr 1 217
Booking.com
Expedia.com
kr 1 076
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
livhage
Stavanger, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 5. des. 2018
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, ManagerScandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. des. 2018
Hej dear guest,

Thank you for your personal feedback.
It is lovely to read that you enjoyed your stay with us and our central location near the Potsdamer Platz. Our extensive breakfast buffet includes more than 100 different products with a special selection for children, vegetarians, vegans and people with allergies and food intolerances. It is lovely to read that we could convince you of our culinary offer. Our climate control, which cools with cold water pipes in order to be environmentally friendly, is able to cool down the temperature 8° degrees from the outside temperature. Opening the window automatically turns off the climate control to conserve resources. We regret if the room temperature has caused you any inconvenience.

It would be our pleasure to welcome you again as our guest.

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 1 484
  • Melia.com
  • Hotels.com
  • Booking.com
2.1 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Restaurant
Romservice
Tripadvisor
kr 2 133
  • Hyatt.com
  • Hotels.com
  • Booking.com
0.5 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Tripadvisor
kr 1 467
kr 1 126
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
2.7 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Tripadvisor
kr 1 713
  • nhow Hotels
  • Hotels.com
  • Booking.com
5.1 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Tripadvisor
kr 1 294
kr 1 238
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.7 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 327
  • Priceline
2.2 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
The Circus Hostel
Booking.com
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 396
  • Hotels.com
3.4 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 856
  • Priceline
3.3 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 129
  • Priceline
3.7 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 1 124
  • Algotels
6.0 km fra Scandic Berlin Potsdamer Platz
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Berlin
Anmeldelser (5 147)
Filtrer anmeldelser
5 147 resultater
Vurdering fra reisende
2 742
1 694
441
167
103
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 742
1 694
441
167
103
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 5 147 anmeldelser
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Hotellet var sentralt plassert i forhold til kollektiv transport og gangavstand til Mall of berlin. Stille og rolig strøk. Rommene var nye og det var rent og pent. Frokost med et godt utvalg, kommer gjerne tilbake hvis jeg skal til Berlin igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mortenn738
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018
Google-oversetting

Hej dear guest,

Thank you for your personal review.
We are glad that you enjoyed your stay with us and our central location near the Potsdamer Platz.
Our extensive breakfast buffet includes more than 100 different products with a special selection for children, vegetarians, vegans and people with allergies and food intolerances. It is lovely to read that we could convince you of our culinary offer.

We hope to welcome you again soon.

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2018 via mobile enheter

Kom hit tidlig en fredag morgen, fikk rom med en gang og gratis oppgradering til superior room. Rent og fint rom. Litt minus for kun tyskdubbet TV-kanaler. Men man er jo ikke i Berlin for å se på tv :)

Stor frokostsal og bra utvalg.

Kort vei til T-bane/undergrunn.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Line Strande H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your personal feedback. We are glad that you enjoyed your stay with us and that we could please you with the upgrade. It is also lovely to read that you appreciated our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon.

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018

Bodde her i forbindelse med en lang weekend.
Kjapp & grei innsjekk (God service fra alt av personell på hotellet!).
Fine og moderne rom med mulighet for å åpne vindu for lufting.
Grei frokost ( tillegg), med bra utvalg .
Hotellet ligger i et rolig område, men nært attraksjoner.
Litt lite utvalg av restauranter og barer i området, så jeg vil nok bo i et annet område neste gang jeg er i Berlin...

Dato for oppholdet: oktober 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, 195kd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Hej dear guest,

Thank you for taking the time for a personal feedback. We are glad to read that you had a comfortable stay with us and that you keep our team in positive memory. It is also lovely that you enjoyed our extensive breakfast buffet as well as our central location near the Potsdamer Platz.

We hope to welcome you again soon!

Kind regards
Carina Antic - Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2018

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
ManagerScandic, Manager på Scandic Berlin Potsdamer Platz, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. september 2018
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 9. juli 2018

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser