Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tysk mat”
Anmeldelse av Zur Kneipe

Zur Kneipe
Vurdert som nr. 383 av 7 795 Restauranter i Berlin
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Charlottenburg-Wilmersdorf (bydel)
Anmeldt 27. desember 2018

Gammedags tysk kneipe med fantastisk god mat ,store posjoner.
Ligger i en sidegate. En plass man bør gå om man vil oppleve tysk mat og atmosfære.

Dato for besøk: november 2018
Takk, morten m
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (276)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 276 anmeldelser

Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Anbefales på det varmeste. Slik skal det være i Tyskland. Ikke noe fancy, bare real, god og kraftig tysk mat. Prøv Blaut- und Leberwurst. Du får det ikke slik andre steder.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, KristianL501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Karl-Heinz F, Inhaber på Zur Kneipe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2018
Google-oversetting

Danke für Ihre Bewertung, über welche wir und sehr gefreut haben. Unsere Blut- und Leberwurst beziehen wir von einem Neuland-Fleischer aus unserer Region und Sie haben Recht, sie ist wirklich gut, ohne überheblich sein zu wollen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mars 2017

En skulle nesten tro at dette stedet hadde overlevd 2. verdenskrig, men det har den neppe.Her får man god gammeldags tysk mat i rause porsjoner. Ikke alltid like delikat av utseende, men ganske godt om man liker denslags mat, - eisbein etz.
Mange sorter øl og snaps kan anbefales om man ikke har lyst på mat.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BHO_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2016 via mobile enheter

Koselig sted med god mat
Litt seint med servering på grunn av mye folk
Fikk meny på norsk og tysk
Eneste som dro ned var en dårlig piano spiller som laget mer støy en musikk. Pass på å få bord ved vindu

Dato for besøk: november 2016
Takk, 476knutr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2016 via mobile enheter

Kaldt øl, hyggelig betjening.
Maten utrolig at vi spiste den da den så adskillig verre en den smakte.

Men det er ekte kjærlighet og uten staffasje.

Vi kommer gjerne igjen og tar en pils ;)

Dato for besøk: februar 2016
Takk, peterk346
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Zur Kneipe, så også på

 

Har du vært i Zur Kneipe? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din