Rent og pent hotell. Fine og luftige rom. Hyggelig betjening. Frokosten var helt grei, en tanke begrenset utvalg. Kort avstand til offentlig kommunikasjon. Mange ålreite spisesteder i umiddelbar nærhet, som f.eks Restaurant Latino. Anbefales.
Dato for oppholdet: august 2018
Spør Tine E om Hampton by Hilton Berlin City West
Takk, Tine E
Mange spisesteder i området. Parkeringen til hotellet var gull, men det var lett å finne plass i nærliggende parkeringshus. Hotellet var greit nok, med spesielt hyggelig resepsjons-personale. Gode senger, men hodeputer er nesten alltid et minus, så også her.
Dato for oppholdet: april 2018
Verdi
Sted
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hampton
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Junsch om Hampton by Hilton Berlin City West
2 Takk, Junsch
Rent og pent hotell som hadde en bra beliggenhet i bydelen Charlottenburg. Kort vei til t-bane og buss. Bra frokost og et vennlig personalet som var veldig behjelpelig og flink til å prate engelsk. Anbefales.
Dato for oppholdet: september 2017
Spør MFTR10 om Hampton by Hilton Berlin City West
Takk, MFTR10
Dette var et meget bra valg av hotell. Fint, rent og noe moderne hotell med fin beliggenhet til hovedhandlegaten Kurstfürstendam 😊 passe store rom med veldig fint og nytt bad 😊 frokosten var det godt utvalg med; lapper med sirup, lage sin egen vaffel, bratwürsts, eggerøre og my mer. Skal vi til Berlin igjen skal vi bo her ute tvil. Det vi ikke hadde fått med oss verken før eller etter ankomst var at man måtte betale Berlin citytax på 5% av det hotellet kostet. Greit og vite 😊
Dato for oppholdet: oktober 2016
Spør ahnes2014 om Hampton by Hilton Berlin City West
Takk, ahnes2014
Et veldig bra hotell som har en flott beliggenhet svært nærme hovedhandlegata Kurstfürstendam. God frokost. Kunne vært mer plass til å henge fra seg og legge fra seg klær. Kunne også vært 2 stk. dyner der, men ellers svært bra.
Dato for oppholdet: august 2016
Verdi