Flott bygning. Anbefales å ta turen innom. Veldig fin også i mørke, helt annen stemming da. Var der i oktober, en del folk, men opplevdes ikke slik.
Ett historisk landemerke som bør besøkes når man er i Berlin. Ta gjerne en av Hop on hop off buss som kjører en severdig runde i byen.
Stotrslagent byggverk.
Heldigvis ikke nedrent av souverniselgere og andre pengepugere på denne tiden av året.
Absolutt en plass du bør kunne huke av i listen for severdigheter.
Mye vind og regn! Æsj! Vil tilbake til sofaen. Skulle gjerne hatt et glass vin før jeg dro, slik at smerten fra denne opplevelsen ble minsket:(
Et gedigent monument som er en stor by verdig. Du skjønner ikke omfanget av det før du står under det og ser opp. Benytt anledningen til å se på alle de nydelige detaljene. Men obs, det kan være ganske tett med folk her.
Det var fint å ha sett stedet, men det var alt for mange folk der og vi var uheldige at vi kom midt inn i en stor demonstrasjon