Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 20:00
Lagre
Andre verdenskrigs siste dager, fottur i Berlin
711

Bestill på forhånd
fra
USD 21,08
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Topography of Terror på
fra USD 21,08
Mer informasjon
Halvdags byvandring i Berlin
4 930 anmeldelser
fra USD 22,19
Mer informasjon
fra USD 22,19
Mer informasjon
Sykkeltur i Berlin
797 anmeldelser
fra USD 79,88
Mer informasjon
Anmeldelser (19 361)
Filtrer anmeldelser
19 361 resultater
Vurdering fra reisende
11 900
5 831
1 334
225
71
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
11 900
5 831
1 334
225
71
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 19 361 anmeldelser
Anmeldt 11. november 2018 via mobile enheter

Spesiell plass med en utrolig trist historie. Fikk ikke lov å gå på nedre plan ved restene av bygningen. Verdt et besøk.

Dato for opplevelse: november 2018
2  Takk, arnfinnp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2018

En brutal historie, men en artig severdighet. Mange ønsker å se restene av Berlinmuren, så det er et sted med mange mennesker.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 204audg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Her får du se deler av Berlinmuren og såklart museumet som forklarer alt før krigen brøt ut, mens krigen var i gang samt etterhistorien. Du får også lære litt mer om de spesifikke nøkkelpersonene under blant annet konsentrasjonsleirene. Mye bilder og mye nyttig informasjon!

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, charlotteleegaard
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

En av de få gjenværende deler av berlimmuren, slik den en gang omkranset Vest-Berlin. Vår tenåring ble stille når han fikk lese og forstå hvor ille det til tider har vært i denne nå så frie by. Stedet må besøkes.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, TuristenLillehammer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. august 2018 via mobile enheter

Kronologisk beskrivelse av hvordan alt gikk så galt fra den lille mannen med bart slapp til i politikken. Historie satt i system ved Berlinmuren. Dessverre så var det veldig varmt og på slutten av en lang dag når vi var der så hadde ikke energien til å få med oss alt. Gir et overblikk over historien som man kanskje ikke har sett sammenhengen i før

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Surkeluggen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser