Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Berliner Fernsehturm på
Berlin Velkomstkort
128 anmeldelser
fra USD 29,90
Mer informasjon
fra USD 22,05
Mer informasjon
Halvdags byvandring i Berlin
3 585 anmeldelser
fra USD 24,00
Mer informasjon
fra USD 28,80
Mer informasjon
Anmeldelser (11 548)
Filtrer anmeldelser
11 548 resultater
Vurdering fra reisende
4 560
3 934
1 998
646
410
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 560
3 934
1 998
646
410
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 11 548 anmeldelser
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Utsikten fra det over 200 meter høye fjernsynstårnet vil "ta pusten" i fra de fleste som besøker stedet! Praktisk talt hele Berlin kan sees herfra, og detaljer kan studeres på plakater og fotos, samt gjennom en kikkert. I etasjen over finnes det også en utsøkt restaurant som gir en helt magisk opplevelse og et minne for livet! Husk bare på å reservere bord i god tid før, da dette virkelig er en populær og eksklusiv restaurant!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, mortenm269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berliner-Fernsehturm, Leiter Öffentlichkeitsarbeit på Berliner Fernsehturm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Morten,
We are happy you enjoyed your experience. Come see us again!
Lots of regards,
Your Berlin TV-Tower Media Team/ je

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2018

Nydelig utsikt, hvor hvert vindu er merket med hva du ser. Spennende at man kan se oppover inni heisen. Mye kø, en del ventetid. Kan også bestille bord og spise middag i Kula

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, MisterRAJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berliner-Fernsehturm, Leiter Gästebetreuung på Berliner Fernsehturm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Dear Remi Andre J,

We are happy you enjoyed your experience. Come see us again!

All the best,
Your Berlin TV-Tower Media Team / mw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde kjøpt fast view ticket på forhånd, så kom inn forbi køen. Det gikk raskt, vi kom inn akkurat på tiden vi hadde bestilt. Beste utsikt i Berlin, med god merking og beskrivelse av hva du ser. Det var mulig å ta en drink, og bartenderen var veldig hyggelig.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Anja H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berliner-Fernsehturm, Leiter Gästebetreuung på Berliner Fernsehturm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2018
Google-oversetting

Dear Anja H,

We are glad you enjoyed your visit. Your positivity motivates us to do even better. We hope to see you again very soon!

Kind Regards,
Your Berlin TV-Tower Media Team / mw

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Vi er en liten familie på tre som betalte €51 for å kjøre heisen opp og ned. Litt i overkant mye, selv om utsikten var fin, informasjon om hva man kunne se var bra. Skjønner det må koste for å vedlikehold etc me. Prisen var litt stiv i forhold til hva man fikk.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 580camillam
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berliner-Fernsehturm, Geschäftsführer på Berliner Fernsehturm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Camilla M.

Thanks for the review!

Sorry to hear that in your opinion the price-quality was too high, but we will take your feedback very serious to improve our services. Thank you for sharing and hopefully you had a good time with the family :-)

Best regards,
Berlin TV-Tower Media Team/rb

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Det er verd å ta turen dersom du vil se Berlin ovenfra. God informasjon rundt i utsiktstårnet om hva du ser. Anbefaler å gå tidlig på dagen. Det blir fort kø dersom du ikke har forhåndsbestilt.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 199karih
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Berliner-Fernsehturm, Geschäftsführer på Berliner Fernsehturm, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. august 2018
Google-oversetting

Dear Kari H,

Thanks for sharing your comment and review.

Happy to hear you had a great time while enjoying the amazing view. Hopefully you will visit us again in the future.

Best Regards,
Berlin TV-Tower Media Team/rb

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser